Members

 

ios 5 beta download


Name: ios 5 beta download
Category: Free
Published: agpmetbicilt1975
Language: English

 


 


 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Project engineer - gebouwautomatisering.
Wij zijn op zoek naar versterking binnen onze vakgroep meet- en regeltechniek!
Ben jij een daadkrachtige hardware engineer of projectleider M&R?
Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
Wat ga je doen?
Jouw tekeningen vormen de basis van een project. Aan de hand van de kaders die gesteld zijn in de I/O-lijst en regeltechnische omschrijving ga jij aan de slag. Jij maakt elektrotechnische en PI-schema’s, verzorgt kabelberekeningen en selecteert en bestelt de technische materialen.
Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en zorgt dat de kosten onder controle blijven. Je vindt het leuk om een project meet- en regeltechnisch te begeleiden. Je bezoekt de locaties om te zien wat er gebeurt en blijft betrokken totdat het project wordt opgeleverd. Door nauwkeurig revisiebeheer verloopt de overdracht naar de vakgroep service & onderhoud vlekkeloos.
Wij werken met SEE Electrical en Revit en zorgen dat ook jij je weg hierin kunt vinden.
Welkom in de familie.
Ruim 25 jaar is Van Tilburg een begrip in Horst aan de Maas en daarbuiten. Wij ontwerpen, bouwen en beheren duurzame en toekomstbestendige klimaatinstallaties in gebouwen en geven advies op dit gebied. Hiermee zorgen we voor een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.
Onze klantengroep bestaat voornamelijk uit opdrachtgevers binnen de overheid, zorg en het onderwijs.
Wij zijn een innovatief familiebedrijf en werken regionaal. Gezondheid staat bij ons centraal; zowel voor de gebouwen die we realiseren als voor onze 50 collega's. We werken in zelforganiserende teams met korte communicatielijnen, waar alle functies even belangrijk zijn.
Wat neem je mee?
Een mbo-4 of hbo-diploma in de techniek (bij voorkeur elektrotechniek) Kennis van gebouwbeheersystemen, regeltechnische installaties en energiebemetering Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie De bereidheid om te blijven leren en je te ontwikkelen in de meet- en regeltechniek (SEE Electrical, Revit, MRK-A en MRK-C) Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.

http://lislowingra1984.eklablog.com/80-s-best-disco-music-download-...

Views: 1

Comments are closed for this blog post

© 2020   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service