Members

Med den retro branding på tungen, new balance mænd sko sale NB 574 sport en levende blanding af blå ruskind, turkis detaljer, kontrasterende grå mesh og orange foring og snørebånd.

New Balance fortsætter new balance sko rabat deres retro løbere gennem hver sæson, og denne 90's Outdoor New Balance 574 engros fortsætter vinterklare motivet ved at snøre det øvre materiale i et mere stabilt ballistisk net og ledsagende farvet vandreture. Denne NB 574 er ikke kun marin og grå, da et pulserende gult skænk kommer i tegn på branding og midsommer, mens speckling tilføjer et godt strejf.

New Balance 574-tuden new balance dame sko 2018 kan ses som en løber, men det er virkelig en multifunktionssko til alle intentioner og dens seneste iteration, 574 90's Outdoors, inspireret af de levende toner i årtierne i en smule kontrast til de typiske Jordtoner, der vises i udendørsområderne, er glade.

Til hyldest til de kunst og new balance 574 blå rød litterære helte i vores fortid, opløser denne overdådige bobber fedte sorte og blå toner, der er gift med ruskind og åndbar netkonstruktion. Orange accenter opfylder ENCAP mellemsål, tungen og omkring den hvide læder N branding.

http://www.sportskomaster.com/

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2018   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service