Ronaldo jätti puolet metrin päästäkseen ulos

Maailmancupin B Venäjä lopetti ryhmän viimeisen kierroksen. Iberian duo espanja ja portugali, Kaikki oli viime hetkellä, että peli oli tasapeli. Molemmat voittavat knockout-kierroksella. Jalkapallo Pelipaidat Espanjan joukkue ensin, Seuraavan kierroksen vastustajat ovat Venäjä, isäntä. Portugalin vastustaja on Uruguayn eteläamerikkalainen.

Alle 1 minuutti myöhemmin, Uutiset saivat portugalilaiset. Päättäväisesti lähetti spree, Iran 1: 1 kicks Portugal, Portugali menestyi menestyksekkäästi kuoleman alueella. Venäjän välttämiseksi. Katsokaa persialaisia, alle muutaman minuutin. 93. minuutilla, Iranin pelaaja Taremi hyökkäsi Portugalin maalivahdin kanssa maalivahdin eteen. Ampua pallo sivuttain, Joistakin laukauksista Iranin mielestä pääsi maaliksi.

Jos olet tuolloin, Ehkä nyt Ronaldo ja Paidat Portugali ovat valmiita kotiin. Kun olet toistanut objektiivin, Tuolloin Taremmin pallo, Alle puolet metrin päässä maalista, Pelin lopussa, Iran tuli tähän, Se todella pelkää Ronaldoa ja Portugalia.