Blog Posts

Musique Health

Posted by Lasonya Lehto on January 28, 2022 at 8:12pm 0 Comments

##https://www.koorashot-today.com/##

##https://www.koorashot-today.com/##

Football Sports Fitness

A quality football sports fitness program will concentrate on the development of the player's agility, speed, and power. A good workout should also include specific exercises that boost these skills. One of these exercises is called the…

Continue

pjzmkzcy

Posted by Clementine on January 28, 2022 at 8:11pm 0 Comments

@ibusykef84 #mlb 9235 CBSFIGYDNP @ichofikn43 #read 4473 OCDWZRBKGO @vizesh19 #girl 7779 JBAXQBQMGB @ozossufek22 #free 6755 TQHHOKQRUX @ageqeginkock31 #summer 8131… Continue

Experts Transitioning To Self Business

Posted by Treva Sadie on January 28, 2022 at 8:11pm 0 Comments

Hence, developing a passive earnings stream for you and your family members. Choose meticulously what you eat as well as consume. Visit this page However, it's actually challenging to divide the genuine ones from the buzz.

If you desire even more details on the…

Continue
Magda Sandu
  • Female
  • Iasi
  • Romania
Share on Facebook Share
  • Blog Posts
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos

Gifts Received

Gift

Magda Sandu has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Magda Sandu's Page

Latest Activity

Magda Sandu left a comment for mycrestoil
"Manichiura semipermanenta"
Oct 16, 2021
Magda Sandu updated their profile
Sep 2, 2021
Magda Sandu is now a member of On Feet Nation
Sep 2, 2021

Manichiura este mai mult decat o procedura cosmetica, este o modalitate de a mentine unghiile mainilor curate si sanatoase. Termenul provine din limba latina ( manus=mana si cure=ingrijire) si defineste ingrijirea unghiilor sau poate insuma si tratamentul oferit mainilor.

Structura unghiei:
1. Lunula - delimiteaza prelungirea unghiei si se vede mai bine la degetul mare decat la celelalte unghii.
2. Lama carnoasa - este alcatuita/formata din celule care nu contin nici sange si nici celule nervoase si provin din matrice. Celulele formeaza trei straturi suprapuse a caror unire este sustinut de o substanta formata din grasimi si apa, dar nu toate au aceeasi consistenta. Cea superioara este mai dura, cea mijlocie este mai putin dura, cea de jos este moale.
3. Extremitatea libera - este separata de deget si este partea expusa crapaturilor si loviturilor de diferite tipuri.
4. Matricea - este partea vie a unghiei ce produce celule moi care resping celulele moarte spre exterior. Vitalitatea si calitatea celulelor sunt responsabile pentru aspectul unghiei, atata timp cat cresterea nu este afectata de leziuni sau infectii. Cresterea unghiei este incetinita in cazul in care matricea este ranita.
5. Cuticula - este pielita care incadreaza lama cornoasa, producand celule vii, respingandu-le pe cele moarte.

Formele unghiei:
- rotunda
- ovala
- patrata
- evazata
- ascutita

Tipuri de unghii:
1. Unghiile fragile subtiri - indica o deficienta de vitamine care daca nu este insotita de alte reactii se poate rezolva cu o cura de 7 zile cu polivitamine si minerale. Lunile in care este indicata cura sunt septembrie si aprilie
2. Unghiile ingrosate - apar in urma folosirii in exces a unor produse de curatare(sau slaba lor calitate), sau in urma unui parazit sau a unei micoze.In cazul micozei, unghia obtine o culoare alb-galbuie.
3. Unghiile moi - sunt supuse exfolierii in lipsa de proteine si vitamine.
4. Unghiile curbate - daca sunt foarte curbate peste deget, acestea indica existenta unor boli cronice. Desprinderea ei de patul unghial ne arata existenta unei ciuperci sau infectii. Infectia radacinii se manifesta ca un tesut inflamat in interiorul caruia se acumuleaza puroi in imediata regiune a bazei unghiei. Aceasta afectiune este provocata de bacterii si este contagioasa. Se recomanda consultul medicului.
5. Unghiile ridicate - sunt cauzate de aparitia micozei; vizual este ridicata fata de piele, iar sub unghie sunt mai multe straturi de celule moarte.
6. Unghiile albastrui- sunt unghii ce apar din cauza anemiei sau a toxicitatii din organism.
7. Unghiile roz- sunt unghiile sanatoase.

Bolile unghiilor:
1. Panaritiu - este o inflamatie a tesutului in jurul unghiei si este o boala generata de bacterii. Netratarea infectiei poate duce la pierderea unghiei.
2. Micoza- este cauzata de paraziti vegetali si este cea mai intalnita boala a unghiilor. Se prezinta cu striatii galbene in interiorul unghiei sau ca o incarcatura albicioasa care se poate razui. Porneste de la partea libera a unghiei si se raspandeste catre radacina. Pe masura ce infectia avanseaza apar neregularitati, straturile se desfac si se lasa sa se vada partea bolnava a unghiei. Micoza apare mai ales la persoanele care merg la salile de sport sau la piscina si la sportivi. Se vindeca greu, iar daca se neglijeaza duce la pierderea unghiei.
3. Onicoliza - este separarea nedureroasa a unghiei fata de patul unghial. Poate fi un semn de boala de piele, a unei infectii,a unor boli interne, iar cele mai multe cazuri sunt la femeile cu unghii lungi, datorita lungimii care contribuie la efectul de parghie asupra patului unghial, cauzand indepartarea. In alte cazuri poate fi provocata de o dermatita alergica, o trauma, expunerea la apa sau la substante chimice. Infectia apare in spatiul de sub unghie capatand culoarea verde, alba sau galbena.

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de modele si culori, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. De aceea, Nayls.ro va poate oferi o gama larga de culori,forme si modele, in functie de cerintele fiecaruia.
Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala.
Unghiile cu gel realizate de Nayls.ro pot oferi numeroase avantaje precum durabilitatea unui aspect impecabil sau protejarea unghiilor naturale de actiunea factorilor externi precum umiditatea sau de zgarieturi. Dacă unghiile tehnice sunt aplicate cu profesionalism, ele nu vor dauna unghiilor naturale. Printre avantajele unghiilor cu gel trebuie amintit faptul ca unghiile naturale își vor continua creșterea naturală chiar și cu straturile de gel aplicate deasupra lor. Având în vedere faptul că ele sunt protejate de intemperii prin intermediul straturilor de gel, veți putea constata faptul că unghiile naturale vor deveni mult mai frumoase și puternice, lucru pe care îl veți putea constata imediat după îndepărtarea gelului.

Tot la capitolul avantaje avem și faptul că dintre toate modelele de unghii false, unghiile cu gel conferă cel mai natural aspect. Unghiile cu gel de calitate superioara realizate de Nayls.ro sunt flexibile si subtiri asemeni celor naturale, însă au un luciu deosebit păstrându-și astfel si aspectul incolor fără să se îngălbenească precum alte tipuri de unghii false. In ceea ce privește design-ul unghiilor tehnice, trebuie sa luati in considerare că posibilitățile sunt infinite. Culoarea sau modelul acestora pot fi schimbate in orice moment astfel încât unghiile să devină un veritabil accesoriu asortat la ținuta sau la dispoziția fiecăruia. in acelasi timp, unghiile cu gel pot deveni un bun instrument de creștere a felului in care o persoana se vede pe sine si a increderii in sine. Având în vedere ritmul vieții cotidiene și faptul că timpul pare că nu mai ajunge, unghiile cu gel pot fi o bună opțiune tocmai având în vedere durabilitatea lor, dar și aspectul estetic permanent îngrijit pe care îl oferă.

Totodata, unghiile tehnice pot fi aplicate in straturi subțiri având o textură flexibilă asemeni unghiilor naturale însă cu o durabilitate vizibil mărită. De regulă unghiile cu gel realizate de Nayls.ro nu se crapa si nu se ciobesc, însă pot exista și excepții.
Manichiura semipermanenta

Comment Wall (1 comment)

At 7:05pm on September 2, 2021, J pollard said…

Good Day,

How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you,but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on ( [email protected]
) for the full details.Have a nice day
Thanks God bless.

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

 
 
 

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service