I det gamle Rom blev der lavet pengebrev i form af poster i indtægts- og udgiftsbogen. Bogen svarede til bankers eller pengeveksleres bog, med den eneste forskel at den var enklere. Den bestod af to overskrifter: udgift og indkomst. Den gæld, der er registreret i bogen, kunne overføres til en tredjepart. Da lånet blev tilbagebetalt, blev den tilsvarende post slettet fra bogen. Disse gældsbøger havde officiel betydning, da det var obligatorisk at præsentere dem under folketællingen eller folketællingen. I tilfælde af en tvist mellem to parter blev modstanderens bog accepteret som bevis

Views: 10

Comment by Jakra on February 23, 2021 at 9:50am

Det er ikke kun, at Rom erobrede mange territorier. Der boede avancerede mennesker. De vidste derefter, hvordan de skulle styre penge. Derfor havde de alt under kontrol, og der var ingen særlige problemer. Jeg tror, ​​at mange love om penge kom ind i den moderne verden fra dem.

Comment by Organ Mactan on February 23, 2021 at 11:03am

Penge vil altid være med os. Når alt kommer til alt ønsker vi simpelthen ikke at erstatte dem med noget. Forresten tog de for nylig et lån fra mig. Disse mennesker ville ikke give mig penge. Så vendte jeg mig straks til en advokat. De hjalp mig virkelig der. Jeg kontaktede et inkassofirma. De arbejder på et professionelt niveau. Så hvis nogen har problemer med debitorer, kan du straks kontakte dem.

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service