Members

Blog Posts

Cách chữa viêm amidan cho trẻ tại nhà an toàn và hiệu quả

Posted by viemnanglong1 on August 8, 2022 at 2:55am 0 Comments

Cách chữa viêm amidan cho trẻ tại nhà an toàn và hiệu quả giúp giảm nhanh các triệu chứng khó chịu do viêm amidan gây ra như: thở khò khè, sốt, đau đầu, sổ mũi,... Việc điều trị không dùng thuốc giúp tránh các tác dụng phụ của thuốc kháng sinh. Do đó các phụ huynh thường ưu tiên dùng cách này khi bệnh mới phát, ở mức độ nhẹ.Viêm amidan là bệnh phổ…

Continue

Sanger Sequencing Services Market Share, Size, Growth & Trends Forecast till 2027

Posted by anna bey on August 8, 2022 at 2:54am 0 Comments

“Sanger Sequencing Services market” research report is an expert’s analysis which mainly includes companies, types, applications, regions, countries, etc. Also, the reports give an analysis of sales, revenue, trade, competition, investment, and forecast. Sanger Sequencing Services market research covers COVID-19 impacts on the upstream, midstream, and downstream industries. Also, this study offers detailed market estimates by emphasizing statistics on several aspects covering market dynamics… Continue

4 Voordelen van LED industriële verlichting op bouwplaatsen die je moet weten in 2022

De light-emitting diode is een revolutionaire verlichtingstechnologie die in elke belangrijke industrie voelbaar is geworden. Dat is de reden waarom tegenwoordig veel industrieën led-bouwlampen ook voor commerciële doeleinden gebruiken. Volgens de toonaangevende fabrikanten van commerciële verlichting zijn een langere levensduur, minder elektriciteitsverbruik en veiligheid enkele van de belangrijkste kenmerken die organisaties hebben aangemoedigd om hun traditionele verlichtingssystemen te repareren met innovatieve en slimme LED-verlichtingsoplossingen. Enkele slimme led lichtbronnen voor commercieel gebruik zijn zoals high bay ufo 100w en nog veel meer.

Aangezien wetenschappelijk is aangetoond dat LED's een van de belangrijkste bijdragers zijn aan de benadering van energiecapaciteit, hebben verschillende commerciële handel de toepassing ervan aangemoedigd. De bouwsector is zo'n commercieel domein dat de voordelen heeft erkend van het gebruik van industriële LED-verlichtingsoplossingen op zijn werklocaties.

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van industriële LED-verlichting op bouwplaatsen:

Veiligheid

Bouwplaatsen zijn een van de zeer gevoelige en kwetsbare plaatsen om te werken. Het wordt dus zeer noodzakelijk voor de betrokken autoriteiten om de juiste maatregelen te nemen om de veiligheid van de plaats en de arbeiders te verzekeren. Het installeren van LED-verlichting is zo'n maatregel die de kans op ongevallen en gevaar op bouwplaatsen kan minimaliseren. Het gebruik van LED-verlichting verhoogt de zichtbaarheid in de plaats en zorgt ervoor dat werknemers zich niet verbranden tijdens het verplaatsen van de lichten.

20watt_1_1_.jpeg

Gevoelig

LED-verlichtingsoplossingen geven een goede en stralendere verlichting dan de oude en conventionele gloeilampen. Omdat LED's minder elektriciteit verbruiken en de totale bouwplaats met het minste aantal lampen kunnen verlichten, komen ze als een zeer verstandige keuze naar voren.

Besparingen

LED-lampen verbruiken bijna 90% minder energie dan andere verlichtingsapparatuur. Bovendien hebben ze een langere levensduur en kunnen ze bijna 50.000 uur operationeel blijven. Deze twee factoren zorgen voor besparingen op de lange termijn voor de eigenaren van bouwbedrijven en stellen hen in staat om meer middelen op verschillende plaatsen toe te wijzen.

Uitvoering

Volgens toonaangevende fabrikanten van LED-verlichting zijn LED's verkrijgbaar in verschillende kleurhelderheden en met verschillende golflengten. Bovendien geven ze een goede verlichting over de gehele ruimte. U kunt bijvoorbeeld led-hoogbouwlampen gebruiken om ruimtes van bouwplaatsen te verlichten waarvan de plafonds groter zijn dan 20ft van de vloer en ongeveer 40ft.

Dit zorgt ervoor dat de verdienste en de hoeveelheid licht ideaal zijn met betrekking tot de noodzaak en de ruimte van de bouwplaats.

Voor meer informatie :- led bouwlampen

straatverlichting led

Views: 5

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service