Members

Όλα Τα Οφέλη Που Παίρνετε Με Τη Μοδαφινίλη

Όλοι πρέπει να εργάζονται περισσότερο και σκληρότερα αυτές τις μέρες γιατί κανείς δεν κοιμάται αρκετά. Μερικές φορές, ένα φλιτζάνι καφέ απλά δεν πρόκειται να το κόψει. Ο πειρασμός να χρησιμοποιήσει κανείς φαρμακευτικά προϊόντα για να κάνει τις σκέψεις του πιο ευκρινείς, πιο γρήγορες και μακρύτερες είναι επομένως μεγάλος.

Ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που έχει εγκριθεί από το FDA για τη θεραπεία της ναρκοληψίας είναι η μοδαφινίλη. Ένας χρήστης του Reddit που παίρνει μοδαφινίλη λέει ότι αισθάνεται σαν "καλά λαδωμένο μηχάνημα" 5 ημέρες την εβδομάδα με 5 ώρες ύπνου.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η μοδαφινίλη βελτιώνει πραγματικά τη γνωστική λειτουργία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ιδέα πώς αυτό το φάρμακο επηρεάζει τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε, η μοδαφινίλη στην πραγματικότητα φάνηκε να επιβραδύνει τους συμμετέχοντες αντί να τους επιταχύνει. Modafinil χωρίς συνταγή ελλάδα ειναι το καλυτερο.

5.jpg

Άλλες μελέτες δεν έχουν δείξει καμία σχέση μεταξύ της μοδαφινίλης και της μνήμης, της διάρκειας προσοχής ή άλλων γνωστικών λειτουργιών σε αρουραίους ή ανθρώπους. Σύμφωνα με μια συναρπαστική έρευνα του 2005, δεν ωφελεί όσους έχουν ήδη υψηλό ή και μέσο δείκτη νοημοσύνης. αγοράστε modafinil χωρίς συνταγή for best results.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έδωσε την έγκρισή της στη χρήση της μοδαφινίλης το 1998, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της υπνηλίας που σχετίζεται με τη ναρκοληψία. Ως συνέπεια αυτού, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα διανέμουν όλο και περισσότερο το φάρμακο για μια σειρά ασθενειών που δεν περιλαμβάνονται ειδικά στην ετικέτα, συμπεριλαμβανομένης της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Provigil χωρίς συνταγή είναι όντως φανταστικό.

Τα «έξυπνα» ναρκωτικά έχουν γίνει πιο δημοφιλή μεταξύ των μαθητών που βγαίνουν από τα τσαρτ, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας

Συνολικά 64 συμμετέχοντες που ήταν καλά στην υγεία τους και σχετικά νέοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Σε μια ομάδα χορηγήθηκε μοδαφινίλη, ενώ στην άλλη ομάδα χορηγήθηκε ένα χάπι εικονικού φαρμάκου. Μετά από αυτό, αξιολόγησε όλους στην τάξη με βάση την αναγνωστική τους κατανόηση και την ικανότητά τους να τελειώνουν προτάσεις. Μπορείτε εύκολα να αγοράστε γενόσημο modafinil.

Η λήψη μιας ορμόνης κατά της γήρανσης θα μπορούσε να βελτιώσει τη γνωστική σας λειτουργία

Και οι δύο ομάδες είχαν εξίσου καλά αποτελέσματα στις δοκιμές, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μοδαφινίλης χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις. αγοράστε Provigil για εξαιρετικά αποτελέσματα.

11.jpg

Τα προκαταρκτικά ευρήματα συνάδουν με τον στόχο της αύξησης της εγρήγορσης που σχεδιάστηκε να επιτύχει η μοδαφινίλη. Ως εκ τούτου, τα ευρήματα είναι απολύτως λογικά. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσοι το λαμβάνουν αναφέρουν ότι αισθάνονται περισσότερο σε εγρήγορση αφού το κάνουν. Ωστόσο, αυτό δεν δείχνει πάντα θετικό αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμη να αγοράστε modafinil στην ελλάδα.

Ως γνωστικός ενισχυτής, η μοδαφινίλη και άλλα ψυχοδιεγερτικά φάρμακα όπως το Adderall και το Ritalin προκαλούν ανησυχία σε έναν αριθμό επαγγελματιών στον τομέα της δημόσιας υγείας και ερευνητών φαρμακευτικών προϊόντων.

Υπήρξε αύξηση στον αριθμό των ψυχικών ασθενών που ρωτούν για το φάρμακο, και επίσης αυξήθηκε ο αριθμός των συνταγών που συντάχθηκαν για δόσεις που βελτιώνουν την απόδοση. Για να διευκρινίσουμε, ο στόχος της αύξησης της εγρήγορσης ενός ατόμου με το Provigil είναι η εκπλήρωση μιας συνταγής για το φάρμακο.

 

Views: 3

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service