Members

Blog Posts

Where May You Expect the Best Physiotherapy Therapy?

Posted by se on May 29, 2022 at 7:09am 0 Comments

The physiotherapy career is really a healthcare career which relates to motion problems of your body arising from certain situations or illnesses. Therapy through physiotherapy can also be better and inexpensive than different standard medication or therapy.Generally, the person who functions physiotherapy is named a physical therapist. But, there's also different experts who conduct some related techniques, like chiropractors or caregivers. The physiotherapy job is quite extensive… Continue
AirPhysio Ervaringen

Weinig mensen zijn zich ervan bewust dat ik geweldige inhoud voor u maak om door te bladeren of te lezen. Je kunt me ook vinden bij je lokale boksclub, zelfs als ik geen geweldige inhoud maak. (Ik ben een bokser, maar ik laat liever mijn benen schoppen!

De bokssessie van gisteravond heeft me geïnspireerd om deze blog te schrijven, omdat ik redelijk fit ben. Al na een paar ronden in de boksring realiseerde ik me dat ik het mis had. Ik had het gevoel alsof een onzichtbare Hulk zijn handen in mijn borst had gestopt en in mijn longen kneep Het voelde alsof een onzichtbare Hulk op mijn borst drukte en in mijn longen kneep. Het voelde alsof de onzichtbare Hulk zijn handen in mijn borst had gestoken en aan mijn longen zoog. Het was alsof een onzichtbare Hulk zijn handen in mijn borst en probeerde in mijn longen te knijpen. Ik voelde me niet ongeschikt, maar het was was een teken dat mijn ademhaling slecht was. Dit leidde ertoe dat ik verschillende slagen op mijn hoofd kreeg. Het was geen teken dat ik niet fit was, het was gewoon een gebrek aan controle over mijn ademhaling waardoor ik verschillende slagen op het hoofd kreeg. Het was geen teken van inactiviteit, maar eerder een indicatie van een gebrek aan controle over mijn ademhaling waardoor ik meerdere keren op mijn hoofd werd geslagen. Om te weten meer informatie op Ademhalingshulp Gebruik, je moet bekijk onze website.

Een longcapaciteit hebben die gelijk is aan die van een walvis

U kunt de kracht en efficiëntie van uw spieren vergroten als u diep ademhaalt. Een toename van de longcapaciteit zal de fysieke prestaties verbeteren en efficiëntie van de ademhaling. Dit zal de gasabsorptie verhogen . Dit zal resulteren in een meer solide surfsessie.

U kunt uw cardio-kracht vergroten

Cardio-kracht vergroot het vermogen om beter te ademen onder druk. Het middenrif is essentieel om te zorgen voor prestaties op hoog niveau, zowel in als buiten het water. Ademtraining kan de grootte van uw diafragma veranderen. Hiermee kunt u uw ademhaling beheersen wanneer u u staat onder stress.

Je kunt beter presteren en sneller herstellen.

Ademtraining richt zich sterk op ademhalingscontrole. Het kan ook het effect hebben van het creëren van een constante hartslag. Het zenuwstelsel en het emotiecentrum kunnen worden bestuurd door het ritme van uw ademhaling en hartslag te regelen . Dit kan stressgerelateerd energieverlies verminderen.

Met gecontroleerde ademhaling en concentratie stelt het trainen van je ademhaling het lichaam in staat een 'helende staat' te ervaren, de frequentie van je ademhaling te verminderen tot 1-5 cycli per minuut en je volledig ontspannen te voelen. Voor diepe genezing en verjonging kunnen parasympathische toestanden cruciaal zijn.

Het mentale spel

Naast de fysieke veranderingen die plaatsvinden om de adem voor een langere periode vast te houden, verbeteren ook de mentale kracht en het zelfvertrouwen dramatisch, wat een geweldige eigenschap is bij het omgaan met wipeouts bij het surfen, neerwaartse druk en situaties waarin je probeert uit te stappen het strand.

Stress verminderen

Bij stress is ademen het eerste dat moet worden aangepast. Dit kan leiden tot problemen op verschillende gebieden, zoals uw hartslag en bioritme. Een hogere hartslag kan ertoe leiden dat er meer hersengolven worden gegenereerd onder stress. Dit kanleiden tot cognitieve achteruitgang, angst, onduidelijk denken en geheugenverlies. Dit kan leiden tot onvoorspelbaar gedrag en een daling van de hormoonhuishouding.

De anaërobe drempel van uw lichaam moet worden verhoogd

Atletische prestaties worden grotendeels bepaald door de anaërobe drempel, dit is het vermogen om op een hoog niveau te presteren wanneer uw activiteitssnelheid toeneemt.

Hogere concentraties kooldioxide zijn mogelijk

Fysieke inspanning of mentale stress kan een verhoging van het kooldioxidegehalte veroorzaken, wat uw ademhaling onmiddellijk kan beïnvloeden. Het kan leiden tot een toename van de zuurgraad van het bloed en een ophoping van lactaat in de spieren.

De snelste manier om het kooldioxidegehalte te verhogen is met ademtrainingscomponenten. Dit helpt bij het verbeteren van het vermogen van het lichaam om stress te verdragen en zorgt ervoor dat het zich kan aanpassen.

Het zuurstofgehalte in het lichaam verhogen

Als de training goed wordt geoefend, kunt u een aantal chemische processen verbeteren, waardoor het zuurstofgehalte in het bloed stijgt. Vergelijkbaar aan het EOB dat Lance Armstrong gebruikte voor doping.

Verbeter uw immuniteit

Ademhaling verbetert je immuunsysteem en oxygenatie. De voordelen zijn vergelijkbaar met die van het heffen van gewichten. Training kan je cellen tijdelijk verzwakken, maar ze passen zich snel aan.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service