Het kost veel tijd en veel zorg om wiet te kweken. Als je die geurige toppen ruikt, is het tijd om je marihuanaplanten te oogsten.

Uw werk is echter nog niet af. Het drogen van marihuana is net zo belangrijk als het kweken ervan.

Hoe je je toppen cureert, kan een grote invloed hebben op de wiet. Je kunt niet wachten om de high van je pas gekweekte wiet te proberen, maar je moet geduld hebben.
Waarom moet je wiet droger na de oogst?
Zoals je weet, produceren marihuanaplanten cannabinoïden. Dit proces wordt biosynthese genoemd, waarbij verschillende mengsels van deze cannabinoïden worden geproduceerd. De verbinding waar u zich zorgen over maakt, is THC.

De omzetting van niet-psychotische cannabinoïden in THC kan nog lang doorgaan nadat je de plant hebt geknipt. De wiet moet hiervoor echter in bepaalde omstandigheden verkeren.
Het zonlicht is niet goed voor de wiet als deze aan het drogen is. Licht kan THC ook verminderen, dus het is het beste om het in het donker te drogen, ook al lijkt zonlicht een snelle manier om het te drogen.

Het op de juiste manier drogen van marihuana kan de levensduur verlengen. Hoe goed je wiet ook is, er is altijd kans op schimmel.

Droge marihuana kan gedurende lange perioden worden bewaard en is niet vatbaar voor schade door schimmels of bacteriën. Sterker nog, veel wietkwekers hebben hun wiet zelfs een heel jaar in luchtdichte containers kunnen bewaren.
Best Herb Drye ECO FARM BINNENKweekplanten DROGER VOOR HUISHOUDEN

laat je je planten drogen onder gecontroleerde omstandigheden. Deze kruidendroger kan je kruiden drogen binnen een maximum van 10 dagen. Hang je planten er dus gewoon in na het oogsten.

De droger is volledig met de hand gemaakt
PRODUCTDETAILS:
Elke kweker weet dat er een perfecte temperatuur is om binnen gekweekte planten te drogen. ECO Farm Indoor Growing Plants Droger zorgt voor een snellere, betere drydown die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten geeft. zorgt voor een snellere, betere droogcyclus die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten oplevert

PRODUCT VOORDELEN:

TE LAGE TEMPERATUUR
Als je je binnenkweekplanten bij een te lage temperatuur, lage jaren 70 en lager droogt, zal het vocht je niet met een constant tempo verlaten. Hierdoor loopt u het risico uw gewas in schimmel te verliezen. Om nog maar te zwijgen van een verlies aan aroma en kracht.

TE HOGE TEMPERATUUR
Het drogen van je binnenkweekplanten bij een te hoge temperatuur, 90's en hoger, zal resulteren in een top die te droog, smaakloos en moeilijk te roken is ..

EFFECTIEF GEBRUIK VAN MANIER

De droger voor binnenkweekplanten is gemaakt om dit proces te delen met andere kwekers, zoals jij, die weten dat er een betere manier is om binnenkweekplanten te drogen en elke keer consistente, resultaten te behalen.

Een betere manier, de manier waarop de binnen groeiende planten drogen, gezien in een top die elke keer perfect droogt. Dit alles met rosin press kopen van de terpenen, smaak en THC-inhoud u op zoek bent.

Bespaar tijd, geld en ruimte met behulp van een droger voor binnenteelt

Hoe lang duurt het om binnen groeiende planten te drogen? Meestal kan het een week of langer duren voordat het volledig is opgedroogd. Om nog maar te zwijgen, het drogen van binnen groeiende planten neemt veel waardevolle ruimte in beslag. Ruimte die kan worden gebruikt om uw groei uit te breiden.

Waarom zou u geen tijd, ruimte en geld besparen bij het drogen van uw kamerplanten? binnenshuis groeiende planten droger neemt iets meer dan een vierkante voet in beslag en kan 6 gram drogen in die kleine ruimte.

De droger voor binnen kweekplanten biedt een droogomgeving, wat betekent dat je binnen kweekplanten perfect kan worden in minder tijd dan is om droog te hangen. Dit alles met behoud van potentie, terpenen en smaak

Views: 3

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service