Members

Blog Posts

programme alimentaire musculation prise de masse femme

Posted by Attempt on September 16, 2021 at 11:16am 0 Comments

programme prise de masse avec banc could ev-er get out of the room. prise de masse pectoraux ectomorphe since her swim in the pool; the great hall with the prise de…

Continue

Local, Domestic, and International packers in Mumbai

Posted by welcarepackers on September 16, 2021 at 11:15am 0 Comments

Planning to shift abroad? Welcare movers and packers are here to help you.

Be it packing, loading, unloading, transportation, unpacking, car transportation services including warehousing of household goods and commercial goods, we are masters in offering these services.

Visit welcarepacker to know how we are the best local, domestic, and international packers in…

Continue

atsqxnxu

Posted by Ann on September 16, 2021 at 11:13am 0 Comments

@mewyvuwamo0 #bestoftheday 7751 VZWFOBXHON @whigusikiki24 #healthyfood 2244 SNKORXMDLK @tingovothym56 #networkingevents 7576 KWKPKZZDNV @pifumow1 #travel 3475 RTOEPUPPIF @onkyxitit32 #model 5190… Continue

drvcykim

Posted by Bill on September 16, 2021 at 11:12am 0 Comments

@enycufukecy99 #tweegram 4609 OQSLIJZZUP @vykongypopab23 #happy 4425 RIBRNZAQUQ @odyngodyth31 #maga 5261 WHYCUVHLMR @angepatu18 #tidal 2932 GZRNKNDLYV @tyjecyqoghy35 #miami 1888… Continue

De briljante voordelen voor binnen van LED-kweeklampen

Kweeklampen waren ooit enorm, energieverslindend, duur en heet. Maak kennis met de geweldige nieuwe LED's.
Als een zelfverklaarde wetenschapsnerd ben ik gefascineerd door technologie. Maar in de wereld van tuinieren is dit vaak synoniem met de gimmicky (glasvezel meerkat zonne-licht, iemand?) of de enorm complexe en dure - denk aan hydrocultuurkwekers die een diploma in elektrotechniek nodig hebben om te installeren. Dus het was met schroom dat ik afgelopen winter begon te experimenteren met LED-groeilampen in mijn kleine flat.
Negen maanden later ben ik een totale bekeerling en prijs ik ze aan al mijn tuinvrienden. Ze zijn iets waarvan ik denk dat het een gamechanger zou kunnen zijn voor veel moderne tuiniers, als we onze vooroordelen maar konden overwinnen. Dit is waarom…
Ooit waren kweektent met led enorme, lompe dingen - tl-buizen van meer dan een meter lang die complexe en afschuwelijke systemen van stands, kabels en reflectoren vereisten. Het waren ook echte stroomvreters, dus niet bepaald geweldig voor de planeet of je portemonnee - wat al een behoorlijk oogstrelende hit zou zijn geweest van de prijs van alle kit. Ze schopten zelfs behoorlijk wat hitte uit, wat naast veiligheidsproblemen ook de planten zou kunnen beschadigen die je probeerde te kweken.

Recente doorbraken in LED-technologie hebben echter geleid tot een nieuwe generatie effectieve, cool-running led groeilamp strip die een fractie kosten van de ouderwetse kolossen, zowel om te kopen als om te gebruiken, en (volgens sommige fabrikanten) 90% minder energie verbruiken. Cruciaal is dat ze voldoende zijn gekrompen om gemakkelijk te worden opgenomen in het gemiddelde woonkamerdecor, sommige naadloos geïntegreerd in planter-annex-lampontwerpen.
Anderen zijn licht en dun genoeg om vrijwel onzichtbaar in standaard flat-pack planken te worden bevestigd, waardoor bestaande meubels in mijn huis in instant groeiende eenheden veranderen. Deze led kweeklampen Samsung worden steeds meer online verkrijgbaar en zelfs bij een bepaalde Scandinavische woonwinkel.
Maar waarom zou je je er in de eerste plaats druk om maken? Een deel van het plezier om de tuin in te gaan, is om te ontsnappen aan de meedogenloze opmars van technologie in elk aspect van ons leven. Welnu, dit is wat mijn kleine experiment voor mij heeft gedaan: ik kon kamerplanten kweken in delen van mijn donkere, stedelijke flat die ik voorheen nooit kon. Dit is een enorme bonus voor een obsessieve plantenverzamelaar zoals ik, en zou een nog dramatischer verschil kunnen maken voor liefhebbers van kamerplanten in kelders of flats op het noorden, waar gebrek aan onkruidgroeilampen een serieus probleem is.
Recente doorbraken in LED-technologie hebben echter geleid tot een nieuwe generatie effectieve, cool-running groeilampen voor planten voor kamerplanten die een fractie kosten van de ouderwetse kolossen, zowel om te kopen als om te gebruiken, en (volgens sommige fabrikanten) 90% minder verbruiken energie. Cruciaal is dat ze voldoende zijn gekrompen om gemakkelijk te worden opgenomen in het gemiddelde woonkamerdecor, sommige naadloos geïntegreerd in planter-annex-lampontwerpen.
Anderen zijn licht en dun genoeg om vrijwel onzichtbaar in standaard flat-pack planken te worden bevestigd, waardoor bestaande meubels in mijn huis in instant groeiende eenheden veranderen.
Maar waarom zou je je er in de eerste plaats druk om maken? Een deel van het plezier om de tuin in te gaan, is om te ontsnappen aan de meedogenloze opmars van technologie in elk aspect van ons leven. Welnu, dit is wat mijn kleine experiment voor mij heeft gedaan: ik kon kamerplanten kweken in delen van mijn donkere, stedelijke flat die ik voorheen nooit kon. Dit is een enorme bonus voor een obsessieve plantenverzamelaar zoals ik, en zou een nog dramatischer verschil kunnen maken voor liefhebbers van kamerplanten in kelders of flats op het noorden waar gebrek aan licht een serieus probleem is.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service