Members

Blog Posts

Global Probiotic Dietary Supplement market Segmentation, Demand and Supply 2019-2026.

Posted by snehathorat on February 24, 2021 at 12:46pm 0 Comments

Probiotics are the friendliest types of bacteria and take up residence in our body from the day we are born. Probiotics are live micro-organisms which, when administrated in adequate amounts, confer a health benefit on the host. While the traditional delivery vehicle for probiotics was fresh dairy products, they are now found in many varieties of food, beverages, dietary supplements and healthcare products. In this report, the probiotic dietary supplement are counted, which include Nutrition…

Continue

Global Motorcycle Battery Market Segmentation, Demand And Supply 2020-2026

Posted by sonu sanas on February 24, 2021 at 12:46pm 0 Comments

Motorcycle battery market; it is made up of a plastic case containing several cells. Each cell is made up of a set of positive and negative plates immersed in a dilute sulfuric acid solution known as electrolyte.

Also Read :…

Continue

Global Motorcycle Battery Market Segmentation, Demand And Supply 2020-2026

Posted by sonu sanas on February 24, 2021 at 12:46pm 0 Comments

Motorcycle battery market; it is made up of a plastic case containing several cells. Each cell is made up of a set of positive and negative plates immersed in a dilute sulfuric acid solution known as electrolyte.

Also Read :…

Continue

Gebruik van LED-groeilampen: 4 fouten om te vermijden?

Het kweken van geweldige cannabis is niet echt moeilijk - althans in theorie. Schaf wat cannabiszaden van goede kwaliteit, goede aarde, goede containers aan en je bent al goed begonnen. Als er echter één factor is die vooral cruciaal is bij het ontwikkelen van uitmuntende cannabis, dan is het licht: veel ervan. Cannabisplanten hebben inderdaad meer licht nodig dan de meeste andere planten, en ze optimaliseren de prestaties als de blootstelling aan licht aanzienlijk en consistent is. Als zodanig wil je echt niet beknibbelen als het op je kweeklampen aankomt.
1.ZET UW LED-VERLICHTING NIET OP DE JUISTE AFSTAND
Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende fout die onervaren telers maken als ze net beginnen met LED Groeilampen . Omdat HID-lampen veel warmte afgeven, kunnen telers die buiten de kringloop komen overdreven voorzichtig zijn met hun LED's en ze te ver weg plaatsen; als alternatief kunnen degenen die zich bewust zijn van de voordelen van LED's eigenwijs worden en de lichten super dichtbij plaatsen. Als je je leds te ver weg hangt, is de kans groot dat je planten te veel uitrekken in een poging dichter bij het licht te komen. Als je daarentegen je led groeilamp strip te dicht bij je cannabisplanten plaatst, kan dit de planten meer belasten dan ze gemakkelijk aankunnen, waardoor het gebladerte en de toppen verbranden en verbleken.
2. OVERWATERING
Omdat goede oude HID-lampen veel meer warmte afgeven dan LED's, droogt aarde normaal gesproken sneller uit bij gebruik van de eerste. Maar als telers eenmaal de overstap maken, vergeten ze hier vaak rekening mee te houden. Gezien de aanzienlijke afname van warmte, is het waarschijnlijk dat uw planten minder vaak water nodig hebben. Pas uw schema dus dienovereenkomstig aan wanneer u led kweeklampen kopen gebruikt, vooral als u er nieuw mee bent. Te veel water geven is een veel voorkomende en soms ernstige fout die beginners maken en die de weg baant voor een groot aantal plagen en ziekten. Dit is dus echt belangrijk om op te letten. Laat bij twijfel uw aarde uitdrogen - dan kunt u weer water geven.
3. KIEZEN VAN LED-VERLICHTING VAN LAGE KWALITEIT
Als er één nadeel is aan LED-verlichting in vergelijking met HID, is het dat een kwaliteits-LED ronduit aanzienlijk duurder is. Niet iedereen heeft vooraf het geld voor een hoogwaardige LED met volledig spectrum, dus zoeken ze naar manieren om geld te besparen en toch te profiteren van de technologie. Het probleem is dat er nu tonnen LED's van lage kwaliteit beschikbaar zijn op internet om dit probleem op te lossen - en deze fabrikanten geven geen prioriteit aan kwaliteit. Deze goedkope LED-lampen worden vaak in het buitenland vervaardigd en beweren meer licht te geven dan ze in feite kunnen. Sommige van deze lampen kunnen maar één plant laten groeien (als je geluk hebt), en niet veel meer. Leds van lage kwaliteit kunnen ook gevaarlijk zijn om te werken als ze zijn gemaakt in een land dat minder strenge eisen stelt aan elektrische veiligheid.
4. GEEF UW PLANTEN NIET GENOEG LICHT
Je planten van voldoende licht voorzien kan een probleem worden als je er meer dan één wilt kweken. Een enkele 300W LED-armatuur kan bijvoorbeeld prima zijn voor een of misschien twee planten, maar het is misschien niet genoeg om een ​​grotere ruimte met meerdere planten te bedekken. Zorg er dus voor dat u alle aanbevelingen van de verkoper en / of LED-fabrikant leest over hoeveel licht u nodig heeft voor uw kweekruimte. Je kunt ook reviews en gebruikersrapporten zoeken op kweekforums als je meer wilt weten over het gebruik van een bepaalde LED.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service