Members

Hvordan er det å kombinere PRP-terapi med Microneedling?

Ta vare på huden

Hver eneste dag kjemper Microneedling huden mot svette, forurensning og andre pore-tilstoppende faktorer. For personer med akne-utsatt hud er det virkelig hardt arbeid å holde huden sunn. Det er alltid godt å rense huden for å fjerne uønskede ting. En ting vi ofte ignorerer er at hudpleieproduktene våre også inneholder noen uønskede komponenter.

Hva er hudforyngelse?

Huden er et viktig, men følsomt organ i menneskekroppen. Huden møter mange problemer gjennom hele livet. En av de største problemene den står overfor er den naturlige aldringsprosessen. Den naturlige aldringsprosessen forringer huden hver eneste dag. Dessuten påvirker maten vi spiser og måten vi lever på huden. Mener å si, vår livsstil og matinntak kan forårsake problemer for huden vår. På den annen side er solstrålene og forurensningen svært dårlig for huden.

Alle disse skadelige faktorene påvirker huden negativt. De døde hudcellene, bakteriene og andre urenheter samler seg stadig i huden og tetter til porene. Dette resulterer i mange hudproblemer. For å overvinne problemene som følge av dette, foreslår eksperter Microneedling med PRP-terapi.

Hva er Microneedling?

Som navnet antyder, er det en behandling der bittesmå nåler brukes for å forynge huden. Faktisk inneholder den håndholdte enheten som brukes til å utføre denne behandlingen et stort antall bittesmå nåler i den ene enden. Nålene åpner ikke bare de tette porene, men renser også huden. Huden blir litt skadet på grunn av penetrering av nålene, men den naturlige helingsprosessen opphever bivirkningene veldig snart.

Hva er PRP-terapi?

PRP står for Platelet Rich Plasma. Det er en viktig komponent i menneskelig blod. PRP inneholder mange vekstfaktorer som er bra for huden. Når vi skiller de røde blodcellene fra blodet får vi et blodplaterikt plasma. I denne prosedyren blir blodet til samme person tappet og sentrifugert i en enhet for å oppnå PRP. PRP påføres huden for å utløse helingsprosessen.

Microneedling med PRP-terapi

Microneedling med PRP-terapi er en minimalt invasiv og ikke-kirurgisk behandling som utføres poliklinisk. Pasienten føler ingen smerte under prosedyren fordi den aktuelle anestesikremen vil bli brukt på behandlingen. Behandlingen er en perfekt kombinasjon av to hudforyngelsesteknikker som kan løse mange hudproblemer. Hvis du er berørt av noen hudproblemer, vennligst besøk nærmeste hudpleieklinikk.

Endelig dom

Til slutt er det viktig å nevne at Microneedling med PRP-terapi er en nyttig behandling. Hudpleieekspertene foreslår det for aknearr, akne, strekkmerker, store porer osv. Vi har dekket en viktig prosedyre om dette emnet. Er du interessert i det? Hvis du trenger mer informasjon om det, besøk nærmeste hudlege eller gjør litt undersøkelser på nettet.

Laser Skin Care Clinic har gode nyheter for alle de menneskene som ønsker å få en feilfri hud uten å få bivirkninger og vente på bedring. Vårt kampanjetilbud for høytiden vil definitivt overraske deg. I tillegg til gratis online konsultasjon PRP-behandling i Dubai, er vi her med hele 25% rabatt på Microneedling alle ikke-kirurgiske behandlinger.

Views: 4

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service