Members

I Vilken Utsträckning Är Hypersomni Behandlingsbar?

Vad är vikten av att få tillräckligt med sömn varje natt enligt dig? Den stora majoriteten av moderna individer sätter ett högt värde på sömn. Det betyder att det är meningslöst att försöka. Allt du kan tänka på när du ska jobba eller studera är att sova.

Skuldkänslor följer ofta ditt oupphörliga behov av tupplurar på dagarna. Du känner dig slö för att ens överväga det eftersom du vet att det finns viktigare saker att göra. Men ditt fullspäckade schema bevisar att du inte är en slacker. Kan du berätta vad som händer? Kvaliteten på Modafinil är oöverträffad.

Om detta beskriver dina sömnvanor kan du ha idiopatisk hypersomni, en sorts sömnlöshet. Om du inte får hjälp kan du få okontrollerbara sömnepisoder hela dagen, vilket kan äventyra både dig och andra i din omgivning. Köp Provigil för bästa resultat.

istock_000005917289small7139f6358ce4c278817581b786851579f1028fb0s1100c50.jpg

Idiopatisk hypersomni har turen att den svarar bra på behandling. Att sluta med koffeinhaltiga drycker som kaffe och läsk och anta en balanserad kost och regelbunden träning kan ge tillfällig lättnad. Du kan få ett rimligt pris när du hittar köp provigil sverige.

Om problemet kvarstår efter att dessa åtgärder har vidtagits, kan du behöva försöka ett annat tillvägagångssätt. Ditt idiopatiska hypersömnproblem kan vara behandlingsbart när du köp modafinil.

Modafinil och idiopatisk hypersömn går ihop som kaffe och munkar. Modafinil är en nootropic, eller ett läkemedel som hjälper din hjärna att reagera snabbare på yttre stimuli, som kan användas för att hjälpa dig att hålla dig vaken. Modafinil används för att behandla en mängd olika sömnstörningar, från jetlag till svår sömnapné. Det är fantastiskt att du kan köp provigil online.

Både idiopatisk hypersomni och modafinil var föremål för intensiv forskning på 1980-talet, där den senare licensierades som en terapi för idiopatisk hypersomni 1988.

report_modafinil.jpg

Modafinil, som har små biverkningar, kan vara en effektiv behandling för idiopatisk hypersomni. Eftersom det är inriktat på specifika delar av hjärnan, kan ett enda piller ha en effekt som varar i mer än 15 timmar. Det kan vara obekvämt att sprida ut flera doser av andra sömnhjälpmedel under dagen. Modafinil har använts i flera år för att behandla idiopatisk hypersomni, och den enda rapporterade biverkningen är huvudvärk. Detta är överlägset andra sömntabletter, som kan orsaka hjärtklappning och hudirritation och därför är mindre önskvärda.

Om du har sömnlöshet och tror att idiopatisk hypersomni kan vara skyldig, kontakta en läkare. Din läkare kommer att kunna informera dig om modafinil är lämpligt för behandling av din idiopatiska hypersömn. Din läkare kan också ge dig råd om livsstilsförändringar, såsom kost- och träningsplaner, som kan hjälpa dig att övervinna dina hälsoproblem.

Acceptera inte bara att du måste tvinga dig själv att hålla dig vaken hela dagen. Om du lider av idiopatisk hypersomni kan du återhämta dig och ta tillbaka kontrollen över ditt liv. Livet är mer än att bara sova, så gå till doktorn direkt nu. Å andra sidan, skulle du inte hellre vara med din familj än i sängen? Du borde veta bättre än någon annan!

 

Views: 5

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2024   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service