Ken De Behandeling En Voordelen Van Slaapapneu

Slaapapneu is een probleem dat wordt gekenmerkt door een slechte ademhaling of ademhalingsproblemen tijdens de slaap. De aandoening treft zowel kinderen als volwassenen. Rust kan gedurende de nacht meerdere keren voorkomen en de duur van dit probleem kan enkele seconden tot enkele minuten zijn. Mensen met deze aandoening weten soms niet dat ze het hebben, omdat de tekenen en symptomen vaak aan iets anders kunnen worden gekoppeld.

Veel voorkomende symptomen zijn slaperigheid overdag, vermoeidheid, rusteloze slaap en slecht gezichtsvermogen. Als u denkt dat u obstructieve slaapapneu heeft, is het een goed idee om met uw arts te praten totdat de diagnose is gesteld en vervolgens te provigil bestellen. Soms krijgen mensen die de hierboven beschreven symptomen ervaren een verkeerde diagnose, dus u moet de aandoening die slaapapneu wordt genoemd, met uw arts bespreken wanneer u uw symptomen bespreekt. Zelfs als u dit probleem niet heeft, is het een goed idee om het uit te sluiten als mogelijke oorzaak van uw symptomen.

Er worden twee methoden gebruikt om slaapgebrek te diagnosticeren. Dit slaaponderzoek wordt een polysomnogram genoemd. Dit wordt gevolgd door een diagnostische thuistest, oximetrie genaamd. Beide tests worden 's nachts uitgevoerd. Eenmaal gediagnosticeerd met deze aandoening, is het belangrijk om de juiste behandeling te krijgen. Anders kunnen er in de toekomst ernstigere gezondheidsproblemen ontstaan. Deze blokkade wordt veroorzaakt door een val in het zachte spierweefsel van de nek wanneer het wordt losgelaten. Een van de beste behandelingsopties voor dit soort slaapgebrek is het dragen van een gezichtsmasker tijdens het slapen, waardoor de luchtwegen open blijven of provigil kopen. Deze behandelingsoptie wordt 'continue positieve luchtwegdruk' genoemd. Dit is meestal de beste behandelingsoptie voor mensen met deze aandoening omdat ze zwaarlijvig of ouder zijn.

Deze behandeling is inclusief een gepersonaliseerd masker en als je je niet op je gemak voelt koop modafinil online. De geselecteerde druk wordt vooraf bepaald door uw arts. Soms heeft het een luchtbevochtiger. Deze behandeloptie wordt vaak voorgeschreven aan mensen met milde tot ernstige slaapapneu. Sommige mensen kunnen het echter niet verdragen om met een dekentje te slapen. In dit geval kunnen ze ervoor kiezen om een ​​operatie te ondergaan om een ​​deel van het obstructieve weefsel te verwijderen. Een andere behandeloptie is het gebruik van een slaaphulpmiddel dat het lichaam op een bepaalde manier positioneert, zodat u zo kunt slapen dat uw ademhaling niet wordt gestoord. Je kunt zelfs koop provigil nederland voor uw probleem. Deze omvatten wiggen en neuskussens. Er is ook een tandheelkundig apparaat dat wordt gebruikt om de positie van de onderkaak te veranderen. Sommige mensen lijden aan deze aandoening omdat ze roken. Als dit het geval is, is de beste behandeling om gewoon te stoppen met roken en koop modafinil nederland. Voor mensen met overgewicht is afvallen de beste optie.

U hoeft niet langer slaapapneu te hebben. Tijdens de behandeling zullen patiënten minder slaperigheid overdag, vermoeidheid, geheugenverlies en gebrek aan concentratie ervaren. Het kan ook helpen bij het verlichten van vele andere chronische gezondheidsproblemen, waaronder brandend maagzuur, hartfalen, depressie en erectiestoornissen, die meestal secundair zijn aan slaapapneu. Het voorkomt ook zaken als verkeersongevallen die kunnen gebeuren door slechte concentratie en uitputting.

Views: 2

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service