Members

##https://www.arlytrading.nl/##

##https://www.arlytrading.nl/##

Pokemon

Zeldzame Pokemon-kaarten worden vaak weggegeven als promotionele weggeefacties of als prijzen voor specifieke evenementen. De kaarten hebben meestal een klein logo en worden als zeldzaam beschouwd vanwege hun zeldzaamheid. Deze zeldzamere edities hebben zelden herdrukken en zijn over het algemeen slechts een paar dollars waard. Sommigen zijn echter nog veel meer waard. Hieronder staan enkele zeldzaamste Pokemon-kaarten beschikbaar. - De volgende zijn de 10 zeldzaamste kaarten.

Digimon

- De Basic Pokemon is de meest elementaire versie van een Pokemon-kaart. De bovenkant van de kaart bevat verschillende belangrijke elementen. De eerste is de naam van de Pokemon, gevolgd door het aantal HP, het energietype en de hoeveelheid schade die de Pokemon kan nemen voordat ze worden uitgeschakeld. Hoe hoger de HP, hoe sterker de Pokemon is. Dit is de basisvorm van de Pokemon. - De Pokemon heeft 60 pk. - De HP geeft aan hoeveel schade een Pokemon kan duren voordat ze worden uitgeschakeld, en het geeft ook het energietype.

Pokémon kaarten

- PSA-kwaliteit: de eerste edities zijn de meest waardevolle Pokemon-kaarten en verkopen voor duizenden dollars meer dan https://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/pikachu de tweede editie. Dit komt door de kwaliteit en PSA-indeling van de kaart. Hoewel zeldzaam, is de waarde van eerste edities veel lager dan tweede edities. Een graad van PSA 10 maakt bijvoorbeeld een Pokemon-kaart ter waarde van $ 500. En het is mogelijk dat een zeldzame Pokemon-kaart voor meer dan $ 10.000 zou kunnen verkopen.

magic the gathering

- Taalondersteuning: Het Pokemon Trading Card-game ondersteunt meerdere talen en UI-talen. De eerste editie van het spel ondersteunde Spaans, Duits, Frans, Italiaans en Portugees. Andere versies van het spel hebben steun voor Russische en groene lantaarn, evenals een aantal andere talen. Als u geen nieuwe taal wilt leren, probeert u een vertaler te gebruiken en te leren over de nieuwe functies in uw lokale taal. Je zult blij zijn dat je deed.

Nintendo

Hoogwaardige kaarten: terwijl zeldzame Pokemon-kaarten niet zeldzaam zijn, kunnen ze waardevol zijn. Sommigen zijn honderden dollars waard. Degenen die in de basisset zitten, zijn zeer collectible. Bovendien werd de Japanse versie in 2000 uitgebracht. De originele Pokemon-kaarten werden verkocht voor $ 55.000 bij een PWCC-veiling in 2021. De Venusaur-kaart werd beoordeeld als een artikel 10-verzamelaars van collectoren. Het is ook een zeldzamere variant van het spel.

speelgoed

Promotie van magikarp en professoren: Pokémon-professoren werden gepopulariseerd in de anime- en videogames. De Celadon University-campagne omvatte kaarten met de namen van de universiteiten hoogleraren. Deze set had een reeks van tien verschillende variaties. De Professor-versie van de spellen omvatte de meest waardevolle en super- en hyperversies werden later vrijgelaten. De professor-kaarten waren een geweldige manier om een bepaald karakter te bevorderen.

dobble

Limited-edition-kaarten: de zeldzaamste Pokemon-kaarten zijn de hoogwaardige Pokemon-kaarten. Dit zijn beperkte editiekaarten die alleen kunnen worden verkregen via wedstrijden, speciale evenementen en andere middelen. Sommige van de best gewaardeerde degenen zijn holografisch en hebben speciale vaardigheden. Degenen met hoge zeldzaamheid kunnen in bulk op eBay worden verkocht. Ze kunnen worden gewaardeerd tot $ 10 per kaart. Het is het beste om in de eerste plaats gevaarlijke Pokemon-kaarten te vermijden.

pikachu

De eerste kaart in 's werelds meest dure series is een gouden ster Rayquaza. Zijn zeldzaamheid is zo hoog dat het moeilijk is om een van deze zeldzame kaarten te koop te vinden. Deze kaarten zijn een must-have voor elke verzamelaar. Als je een fan bent van Pokemon en de beste kwaliteit wilt krijgen, moet je een doos of een kluisje kopen met een klimaatgestuurde omgeving.

pluche

De tweede-meest waardevolle Pokemon-kaart is de groene exeggutor. De groene exeggutor werd in 1999 in een toernooi in Japan gegeven. De PSA heeft alleen vijf van deze kaarten gezien, maar ze zijn nog steeds een kaak-dalende $ 50.300 waard. Maar ondanks de hoge prijs, is de zeldzaamste kaart niet zoveel waard. Voor de meest waardevolle kaarten, het is essentieel om zijn zeldzaamheid te overwegen.

step

De First-Edition Pokemon Illustrator Trainer Card is de meest waardevolle Pokemon-kaart. Het is zeldzaam omdat het geen legitieme kaart in het spel is. Het werd uitgesproken als een trofee op het Corocoro-verdrag in Japan in 1998. Het beschouwde als de heilige graal van Pokemon-kaarten en Steve Aoki, de eigenaar van de oorspronkelijke holografische trainer, kocht het voor $ 420.000 in februari 2021.

Pokémon TCG

Pokémon winkel

speelgoedwinkel

Views: 12

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2023   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service