Members

Menn - Tid for å friske opp og forynge utseendet ditt - uten kirurgi!

Gutter - Jeg har et Dermapen stort nyhetsvarsel til dere. Den Marlboro-mannen, Clint Eastwood, «røff», nedslitt av livets utseende - den er ute. Veldig ute. Og den har vært ute lenge nå. Solskadet, grov, forvitret, tøft hud ser ikke bra ut på Robert Redford, og den ser ikke bra ut på deg eller noen andre for den saks skyld. Burde ikke ansiktet ditt fremkalle et sunt, robust, ungdommelig bilde med mykere, jevnere hud og en ånd av energi og selvtillit?

Vel, du kan ha det utseendet, uten noen operasjon, restitusjon eller betydelig nedetid. Et utrolig teknologisk gjennombrudd skjedde ganske stille mens du tenkte på hvordan du aldri ville få Botox, eller en laserbehandling, eller glemme en ansiktsløftning. Selv om ingen kirurgi eller invasive metoder er involvert, er resultatene ekte, langvarige og ekstremt tilfredsstillende. Menn oppdager i økende grad denne prosedyren og ser bra ut. Jeg tror det er på tide for deg også. Vi kan få deg dit: et mykere, jevnere, forfrisket utseende på bare noen uker. Ingen snitt, ingen etterbehandling, ingen kirurgisk risiko - dette er MicroNeedling Skin Rejuvenation - en av de mest populære og en av de mest effektive ansiktsforyngelseprosedyrene som er tilgjengelig på ditt plastikkirurgs kontor i dag.

MicroNeedling Skin Rejuvenation har et litt skummelt navn, men behandlingen føles faktisk som noe mer enn en liten summende følelse på overflaten av huden. Behandlingene - nesten som en høyteknologisk superminiakupunktur for ansiktet - stimulerer ansiktshuden til å øke kollagenproduksjonen. Dette resulterer i å forbedre den elastiske tonen i huden; øker fasthet, tetthet og glatthet. Huden får et sunnere utseende og den føles også jevnere og mykere å ta på. Ingen kjemikalier, ingen lasere, ingen sår, ingen snitt! Det er ingenting å "helbrede", men endringene er "ekte"!

MicroNeedling utføres i fullstendig privatliv, rett på plastikkirurgens kontor som poliklinisk. Ingen operasjonsstue, ingen operasjonssenter. Microneedling-prosessen utføres med en pennlignende enhet som skaper mikrokanaler inn i huden. Ingenting blir faktisk injisert; målet er stimulering av dermis. Denne stimuleringen frigjør spesielle aktive biomolekyler som setter i gang kollagenproduksjonen. Kollagen er nøkkelkomponenten i ansiktshuden som gir den fasthet, kropp, form og generell glatthet. Vekstfaktorer stimuleres også av denne prosessen som forbedrer elastininnholdet - forbedrer tonus og reduserer slapphet; ytterligere forbedre utjevning og fasthet. Bortsett fra litt rødhet i 48 timer eller mindre, er det egentlig ingen restitusjon eller nedetid.

Synlige forbedringer er ofte tydelige i løpet av 1-2 uker, men utrolig nok fortsetter resultatene å ta fart i mange uker. De fleste menn vil se positive foryngende effekter pågående i 6-12 måneder!

Et jevnere, friskere, forynget utseende med MicroNeedling Skin Rejuvenation kan enkelt og enkelt bli ditt. Bare si i dag er dagen og du kan begynne. Det er ingen problemer med planlegging, ingen laboratorier, ingen blodprøver, ingen fri fra jobb. Dette er en enkel walk-in/walk-out kontorbehandling. Din styresertifiserte plastikkirurg og sertifiserte estetiker er dine riktig kvalifiserte ekspertguider for denne reisen. Start med en profesjonell evaluering og konsultasjon og fortsett deretter rett gjennom behandlingene med disse ekspertene. Gutter – denne MicroNeedling Skin Rejuvenation-tingen fungerer virkelig. Ta ansvar for livet ditt og få det gjort - du vil være glad du gjorde det!

Dr. Lyle Back kommer opprinnelig fra New York City, og mottar sin medisinske og kirurgiske opplæring ved Rutgers Medical School, Cooper Hospital - University Medical Center og Ohio State. Han er styresertifisert i generell kirurgi (ABS) og plastisk kirurgi (ABPS). Han er stipendiat ved American College of Surgeons (ACS), American Academy of Cosmetic Surgery (AACS), og et mangeårig medlem av det fremste American Society of Plastic Surgeons (ASPS). Han tjente som professor i plastisk kirurgi ved Temple University og St. Christopher's Hospital for Children og utførte rekonstruktiv kirurgi med "Operation Smile" i Vietnam. Han spesialiserer seg på hele spekteret av de mest moderne og toppmoderne ansikts kosmetiske kirurgisprosedyrene og ikke-kirurgiske kosmetiske forbedringsteknikker som er Dermapen tilgjengelige i dag.

Views: 2

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service