Members

Okiratfordítás Önnek Professzionális Szinten!

Kérjen Ajánlatot Csak Néhány Kattintással Egy Perc Alatt! Nem árulunk zsákbamacskát! Kattintson ide és rögtön árajánlatkérő oldalunkra lép, ahol néhány paraméter megadásával azonnal láthatja, hogy az az okiratfordítás, vagy egyéb fordítási szolgáltatás mennyi idő alatt és milyen áron készülhet el Önnek.
Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, és hozzá teljes körű ügyfél-elégedettséget garantálunk
Az Okirat megrendelése előtt szeretnénk tájékoztatni, hogy a magyar jogban minden olyan írott dokumentum okiratnak minősül, amely a benne foglalt tények, adatok, nyilatkozatok, cselekmények valódiságát bizonyítja. Szakfordító szintű munkatársunk dolgozik majd az Ön dokumentumán, és az elkészült anyag tekintetében teljes felelősséget vállal a tartalmi megfelelésért.Hiteles Fordítást Készítünk
Fordítóirodánk minden beszélt nyelven és szakterületen vállalja okiratfordítások és szakfordítások elkészítését. Nemcsak a viszonylag széles körben ismert nyelvekre, a kínaira, a japánra, a koreaira, a perzsára vagy az arabra gondolunk. Már megbíztak minket azzal is, hogy ibó nyelvből fordítsunk. Nem okozott problémát.
Minőségpolitikánknak két pillére van
1. a megfelelő szakfordító kiválasztása

2. a fordító munkájának folyamatos nyomon követése.
Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink tökéletesen elégedettek legyenek fordítási szolgáltatásainkkal.
Több mint két évtized áll az Express Fordítóiroda mögött. Ezalatt mindent megtettünk annak érdekében, hogy magas minőségű szolgáltatásunkkal kiemelkedjünk a fordítóirodák közül.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service