U weet waarschijnlijk dat led kweekstrip full spectru ervoor kan zorgen dat uw planten sneller groeien en zich beter ontwikkelen.
In het geval van cannabis krijg je grotere en lekkerdere toppen. Als het om tomaten gaat, worden ze groter en lekkerder. Alles wat groeit onder een uitstekende lamp met volledig spectrum, zal het prachtig doen.
Met de reeds bekende Samsung LM301B diodes, ingebouwd ontwerp, van Spider Farmer, krijgt u de krachtigste led kweeklamp output led die u kunt vinden onder zijn concurrenten. Ze zorgen voor een betere penetratie van het licht in het bladerdak en zorgen voor een 40% hoger gewasrendement met minder kosten.

Het ECO FARM groeilampen voor wietplanten werkt zeer soepel. Er is geen ventilator, dus automatisch geen geluid, met grote oppervlakken van massief aluminium koellichaam. Het is voorzien van een speciale beschermhoes voor kabels, een waterdicht ledbord en een zeer veilige MeanWell-driver. Je krijgt een 50% langere levensduur dan andere vergelijkbare producten op de markt.
Het zorgt voor uw tuin op een optimale manier tijdens alle stadia, door alleen de hoogte en het belichtingsschema aan te passen: ontkiemen, zaaien, groenten en bloei.
Voordelen:
Lagere bedrijfskosten en hogere opbrengsten
Aangepast dimontwerp
Ideaal voor alle groeifasen
Goed gemaakte en solide constructie
Waarde voor het geld.
Waarom zou u led groeilamp strip met de hoogste opbrengst moeten kopen?
Hoogwaardige componenten
Plug en play & lichtschakelaar
Uitstekend mengsel en volledig spectrum
Hoge PPFD en uniforme penetratie van de luifel
Zeer laag stroomverbruik
Wie zei dat een goedkope lamp geen uitstekende waarde kan bieden? Dan bewijst Roleadro kweeklamp iedereen ongelijk, want voor zo'n lage prijs zullen je planten beter en sneller groeien.
Het is verbazingwekkend om een ​​betrouwbare lamp met volledig spectrum te vinden in deze prijsklasse (minder dan $ 100 USD). Laten we echter eens kijken wat deze lamp te bieden heeft in een samenvatting:

Voordelen:
Geweldige waarde voor de prijs. Deze vat het allemaal samen, want als je een klein budget hebt, dan is deze lamp een geweldige oplossing voor de prijs, vooral als je een beginner bent die aan de slag gaat
Zeer dicht bij natuurlijk zonlicht voor snellere groei. Het mooie van deze kweeklamp is dat hij een kleurtemperatuur van 3500K heeft in combinatie met blauw licht, waardoor je planten sterk en gezond kunnen groeien dankzij het volledige spectrum.
Uitstekend koelsysteem. Deze functie is uitstekend omdat het, hoewel het erg goedkoop is, het apparaat uitstekend koel houdt, zodat het zonder problemen kan werken

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service