Members

Een aantal dingen die je moet weten voordat je een kweektent koopt

Veel mensen die aan urban gardening doen kopen tegenwoordig een kweektent of breiden opslagruimte uit om hun binnenteelt gescheiden te houden van de rest van hun huis of thuis. Het voordeel van een kweektent of kweekkast is dat deze stabiel en gecontroleerd neergezet kan worden, wat de kweker helpt om insecten, schimmels en meeldauw buiten te houden, terwijl ondertussen de planten het juiste klimaat hebben om de mooiste oogsten te genereren.

 

Wil jij een kweektent kopen? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten voordat je een kweektent gaat kopen. Kweektenten hebben veel voordelen voor de thuiskweker, maar hoe weet je nou precies welke je moet kopen?

 

Er zijn verschillende zeer goede merken kweektenten verkrijgbaar, zoals Secret Jardin, Homebox, Mars, Gorilla en Dr. Green kweektenten. Elke merk kweektent heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, dus het is goed om je hierin te verdiepen bij het kiezen welke kweektent je gaat kopen.

 

Het allereerste element om te overwegen zijn de afmetingen. Er zijn kweektenten variërend in grootte van 60 x 40 x 40 cm, een propagator kweektent genaamd en er zijn kweektent van bijvoorbeeld 600 x 300 x 215 cm. Alvorens een kweektent aan te schaffen is het verstanding om op zoek te gaan naar een kweektent die bij jouw situatie en ruimte past waar je hem gaat plaatsen. Doe wat metingen en onderzoek naar de juiste afmetingen.

 

De andere kant van het aankoopproces van een kweekruimte in de vorm van een kweektent of kweekkast is het selecteren met de vereiste functies. De meeste kweektenten worden geleverd met extra steunbalken aan de bovenkant voor het ophangen van kweeklampen, ventilatoren en andere toebehoren wat je maar nodig hebt. Als je van plan bent veel gewicht te gebruiken met deze hulpmiddelen, heb je een sterke kweektent nodig met stevige buizen die het gewicht kunnen dragen.

 

Nog een kenmerk om naar te kijken zijn de luchttoevoergaten waarvan je zeker wilt weten dat ze de juiste maat hebben voor de kanalen die je wilt gebruiken. Daarnaast is het ook het afwegen waard waar de deuren zijn en ervoor zorgen dat je zeker toegang krijgt om je planten goed te kunnen verzorgen. Gewoonlijk wil je de warme lucht uit de bovenkant van de tent laten ontsnappen door middel van een luchtuitlaat, dus houd hier rekening mee bij het nemen van een beslissing.

 

De goedkopere tenten gaan minder lang mee dan de duurdere kweektenten en kunnen over het algemeen minder gewicht dragen, maar dit kan wel goed genoeg zijn voor wat jij nodig hebt in jouw situatie. Elke situatie, en elke portemonnee, is anders.

 

Voordat je tot aanschaf overgaat, zijn dit de belangrijkste kenmerken van jouw volgende kweektent. Doe je onderzoek, ontdek de juiste kweektent voor jou om aan jouw eisen te

 

voldoen. En mocht je tussendoor vragen hebben, dan staan wij tot jouw beschikking om je graag te helpen.

Voor meer informatie:-co2 generator

kweektenten

Views: 4

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service