Members

Este important pentru dumneavoastră să aveți acces la gama noastră de produse în orice moment al zilei, de oriunde? Vă oferim o gamă largă de grătare metalice, Stergător picioare trepte și profile metalice la diferite dimensiuni.
MEISER România este membru al Grupului MEISER, lider mondial în distribuția de grătare metalice.Sunteți familiarizați cu conceptul de gratar metalic ?
Notiunea "gratar metalic" este evidenta pentru toată lumea. Cuvântul "grilaj" este mai puțin familiar pentru mulți, dar acoperă totuși un articol destul de cunoscut, prezent în viața noastră de zi cu zi, sub diferite forme (capace de canale, paliere exterioare, scări, etc.) și, prin urmare, este un termen familiar pentru majoritatea oamenilor.
Pe de altă parte, "gratar metalic" ar putea să îi nedumerească pe mulți oameni, care s-ar putea să nu înțeleagă despre ce este vorba.
Bineînțeles, denumirea în sine ne dă ușor de ghicit, așa că nu este nevoie de prea multă imaginație pentru a ne da seama ce înseamnă, dar haideți să aruncăm o privire mai atentă, deoarece în acest caz nu mai este vorba de clasica grilă de trecere.
Gratarul metalic este o soluție foarte bună pentru construcții și industrie.
Există cazuri în care utilizarea pasarelelor nu este posibilă din cauza distanțelor mari de trecere. Există o companie în Germania care a dezvoltat gratarul metalic tocmai în acest scop. Alternativ, acestea sunt, de asemenea, utile în aplicații în care este necesară o suprafață antiderapantă pentru a obține cea mai mare siguranță și stabilitate a treptelor.
Pot fi utilizate pe diferite modele de suprafețe, pentru a obține un spectru larg de aplicații pentru aceste gratare metalice.
Mai există o altă caracteristică care nu este deloc neglijabilă.
Gratarele metalice îndeplinesc, de asemenea, cerințe estetice ridicate, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate și pentru placarea și umbrirea fațadelor arhitecturale și industriale.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service