Members

Hur man odlar ett skägg snabbt och naturligt

De flesta personerna är överens om att fyra veckor är att den optimala tiden som du helt enkelt borde vänta innan du kommer att kunna avgöra om ditt skägg kommer att lyckas växa ut eller inte. Efter den tiden är slut och du börjar se att du helt enkelt inte kan odla något som liknar ett skägg eller som inte är tätt.

Detta leder till att om du vill hjälpa dig själv och växa ett passande skägg genom ett skäggtillväxt kit som finns att köpa på Mr. Beard. Där du skulle vilja erbjuda dig själv fyra veckors minimum av bedömning var du än står. Även efteråt ser du ut som om du är olycklig, vill du ge dig själv en möjlighet. Detta står sig till och med när du kommer till den oundvikliga platsen där det är rastlöst och rent patetiskt försök.

Att ta sig förbi halmen

Så för närvarande har du gett ditt skägg fyra veckor på sig att växa. Men hur kommer det att se ut? Fruktansvärd? Det är fortfarande okej eftersom det nu är i sin utveckling som du helt enkelt kommer att börja forma det. Om du i formningen klipper bort en överdriven mängd, är det okej. Hissa inte flaggan. Du har fortfarande hopp.

Har ditt skägg börjat klia? Det är okej. Varje skägg kommer ständigt att påverka. Du kommer att kunna minska detta genom att applicera lite skäggolja, som inte bara kan fukta huden under ditt skägg, men det kommer dessutom att göra att skägget ser fylligare ut. I allmänhet vill ett skägg ha lite uppmuntran att du för varje delområde av skägget därför rekommenderas skägg kit från Mr. Beard.  

mr_beard_1500x.png

Låt det växa

Hur ditt skägg än ser ut nu, undvik frestelsen att hugga och trimma bort det direkt, du måste bara använda skäggtrimmarna för att trimma ner ditt skägg om du inte kan hitta det så kan du köpa trimmers för skägg från Mr. Beard. Du måste ha bestämt nu hur du vill att ditt skägg ska se ut

Plåster

Om du inte är försiktig just nu, är sannolikheten att du kan ha väldigt små fläckar runt din menade tillväxt av skägg, där du har fått ska du inte rulla eller trimma. Detta kan vara okej eftersom du med all sannolikhet fortfarande försöker ta reda på hur du vill att ditt skägg ska se ut. Om du verkligen ska, trimma dem eller rulla dem, men var försiktig eftersom du med all sannolikhet fortfarande inte vill raka dig. Det är en utmärkt tid just då att köpa dessa roller för skägg från M. Beard, vilket kan vara till stor hjälp när du börjar rulla.

För mer information:-

få tjockare skägg online

köp skäggvård kit online

köp skäggvård kit online

Köp skäggtillväxt kit online

 

Views: 9

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service