Blog Posts

How Cryptocurrency Is Changing the Whole Business Process and Approach

Posted by therealakilipolee on May 11, 2021 at 12:40pm 0 Comments

To run any business successfully, there is a need to be an organized system that helps the company to progress in the right direction. Akili Bryan Polee with his thinking heads likes to work with…

Continue

xdnpdhep

Posted by Mary on May 11, 2021 at 12:40pm 0 Comments

@uxuwekn19 #motivation 3687 QZHUKOTRIE @knuhuhopekyl7 #dancehall 7941 RUCVETWNDN @jebezynasida76 #unitedstates 5661 JHZMSQYFCG @ufevasemiss96 #communityevents 1623… Continue

zpdrenvl

Posted by Rodrigo on May 11, 2021 at 12:40pm 0 Comments

@ckesankizuh52 #ebook 4962 ECZXRMEWWZ @dylohu76 #stream 1792 IZOYISBDKQ @melaz13 #la 7399 SRWQGLXFFV @cydyzeriling93 #support 7149… Continue

Gjutlister är attraktiva remsor av trä, gips eller polyuretan som ofta används runt fönster och dörrar och även vid de strukturella korsningarna mellan väggar och tak eller mellan väggar och även golv.

träfönster

Dekorativ gjutning, oavsett om det är krona, vägg, stolskenor eller fönster och dörrhöljen, lägger till stil och skönhet i alla typer av områden eller hem som de används i. De är estetiskt tilltalande arkitektonisk information som kan förbättra försäljningsförmågan i ditt hus .

Lister kan användas för att dekorera i alla typer av design som du önskar. Kanske söker du ett extra detaljerat eller sofistikerat utseende, som under hela den viktorianska eran. Du kan hitta mer lyxiga samt grundlig gjutning för att passa den stilen.

Du kan dessutom upptäcka snyggare, renare linjer för ett mycket modernare och modernare hem. Oavsett sinnesstämning eller utseende du behöver för ditt hus kan du hitta en gjutning för att uttrycka din stil.

Här ett par exempel på klassiska gjutningstyper:

Cavetto är en konkav, halvcirkelformad form där den främre sidan skjuter ut över tidens lågsta nivå. Den används för kronformning vid övergång från takflygplan till vägg. Orden cavetto härstammar från den latinska cavare-betydelsen "till ihålig". Det är kvartsformning som ofta används istället för cymatium (se listad nedan) av en taklist. Det utgör kronfunktionen för de egyptiska heliga platserna och inträffade av cymatium i ett antal grekiska etruskiska tempel.

Cyma recta är en något rundad konvex form som bukar ut extra nära all-time low. Den har en konkav kontur över en konvex kurva. I huvudsak är det en cavetto (ovan) över en ovolo (se nedan) och den användes vanligtvis i klassisk stil i taklisten och även architrave (dörrstruktur).

Cyma är en formning av dubbel krökning, som integrerar den konvexa ovolo med den konkava kavettot; när den konkava delen är överst kallas den cyma anus, men om den konvexa delen går till toppen kallas den cyma reversa.

Cyma reversa, som granskat ovan, är en något rundad konvex form som bukar extra nära toppen; det kallas dessutom en ogee och är motsatsen till cyma recta. Cyma reversa har en konvex kontur över en konkav kurva. Det användes också ofta i tidlös design i taklisten eller en arkitrav av en struktur.

Ovolo formar med en kvarts elliptisk profil. Det är en klassisk gjutning som ofta ses med ett prydnadskoncept som ägg-och-dartmönster.

altandörrar

Scotia är en avtagande, konkav gjutning där den nedre åsen skjuter ut framför toppen och konturerar till en halvrunda som producerar en halvcirkel eller en halv ellips. Scotia används vanligtvis i klassisk design vid basen av en kolumn.

Views: 10

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2021   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service