Members

Nilla Fischer håller inte med om att hon skulle få rött kort för efterslängen

BK Häcken FF ledde med 2–0 mot Linköpings FC, när Stine Larsen och Nilla Fischer hamnade i en duell om bollen.
Det blev en tuff kamp, som slutade med att LFC-spelaren viftade med armen mot Stine Larsen. En eftersläng som gjorde att hon blev utvisad Köp Fotbollstroja Barn.
– Domaren tycker att jag slår henne i huvudet, vilket jag inte gör. I så fall hade ju (Stina) Larsen reagerat på det. Det är en situation och sedan blir jag irriterad för att hon håller kvar i mig. Då viftar jag till med handen, det hade jag ju inte behövt göra så klart, men enligt mig är det inte rött kort. Men nu blev det ju rött kort så det spelar ingen roll vad jag tycker.
– Ingen aning. Men ansiktet eller huvudet var det i alla fall inte, för då borde hon ha tagit sig för huvudet eller ansiktet, säger Nilla Fischer.
Linköpings tränare Andreé Jeglertz hade inget att säga om utvisningen efter matchen.
– Jag såg inte situationen riktigt så jag vill inte uttala mig. Generellt vill jag att våra spelare ska uppträda sportsligt, men i just den här situationen kan jag inte uttala mig, säger han.
Även om Nilla Fischer tycker det var fel med rött kort är hon självkritisk efter matchen.
– Vi båda håller fast i varandra, och jag är partisk så jag tycker så klart hon (Stine Larsen) håller fast mer. Då blir jag frustrerad, men jag hade ju så klart inte behövt vifta till. Det var onödigt. Men att jag träffade i huvudet stämmer inte, och det var ju därför jag blev utvisad enligt domaren, säger LFC-backen Fotbollströja barn.
Larsen: ”Kände ingenting”
BK Häckens Stine Larsen upplevde situationen som en vanlig duell.
– Det var en fajt om bollen, båda ville vinna den och komma först till bollen. Sedan kanske det blir lite aggressivt. När situationen var slut gick jag därifrån och då var det upp till domaren att säga vad hon tycker, säger Häckens anfallare.
Hon kan förstå Nilla Fischers besvikelse över det röda kortet:
– Jag kände inte direkt att ”det här är rött”. Det var nog mer spelarna omkring som tyckte det skulle vara rött. För mig var det mer en fajt om bollen. Det är sånt som händer i fotboll Billiga Fotbollströjor .
Kände du något slag mot dig?
– Nej jag kände ingen knuten näve eller något, men när jag kollar i efterhand så ser jag att det ser aggressivt ut. Men jag kände ingenting, så det var ingen fara för min del.

Views: 2

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2023   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service