Wat u moet weten over elektrische fietsaccu's

Elektrische fietsen worden ook wel e-bike genoemd. Een elektrische fiets is een conventionele fiets die wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. De oplaadbare batterijen zijn belangrijk voor elektrische fietsen omdat de optie van de batterij van invloed kan zijn op het gewicht van de fiets, de energietijd, de rijafstand en tal van andere. Daarom, als je een elektrische fiets hebt, moet je je veel concentreren op de batterij en kun je fietsaccu kopen.

 

U kunt een bosch-batterij voor een lange tijd kopen. Deze Bosch fietsaccu heeft een actieradius van zo'n 130 kilometer, waardoor je in Nederland vrij ver kunt reizen. De Bosch Powerpack 400-accu is een echt Bosch-product, wat betekent dat u kunt vertrouwen op de geweldige kwaliteit van Bosch zonder de hoge standaard op te offeren. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden voordat u batterijen voor uw elektrische fietsen koopt. Om te beginnen moet je de vele soorten elektrische fietsaccu's begrijpen. Momenteel zijn er drie belangrijke batterijtypen op de markt. We willen ze hieronder in detail bespreken.

 

Verzegeld loodzuur

 

Dit type batterij is goedkoop en heeft een hoge vermogensdichtheid. Niettemin is het erg zwaar en kan het niet voor een lange periode worden gebruikt.

 

Lithium-ion

De meeste mensen gebruiken lithium-ionbatterijen omdat ze licht van gewicht zijn en snel kunnen worden opgeladen. Bovendien heeft dit soort batterijen een lange levensduur. Toch zijn lithium-ionbatterijen wat prijzig.

 

Lithium-ijzerfosfaat

 

Het is het huidige soort elektrische fietsaccu. Het is bovendien lichtgewicht en heeft een lange levensduur. Aangezien het echter een gloednieuwe moderne technologie is, is het duur.

 

download20220624t140637330.png

Daarna moet u het bereik herkennen dat u over het algemeen reist, het tarief dat u verkiest om te reizen en het tarief waarvoor u kunt betalen. U kunt uw ideale elektrische fietsen kiezen door de bovenstaande punten uit te leggen.

 

Elke batterij heeft een beperkte levensduur, dus u moet uw ideaal proberen om de levensduur van uw batterij te maximaliseren. Hier zijn enkele suggesties om over na te denken.

 

Bespaar wat energie op uw batterij in plaats van deze volledig leeg te maken.

Houd er rekening mee dat het 's nachts factureren van de batterij deze kan schaden.

Berg de batterij binnenshuis op en onderhoud deze ver van regen en water.

Laat de accu niet nat worden bij het schoonmaken van je elektrische fiets.

Als de batterij lang is bewaard, laad deze dan op voor gebruik.

 

Laad de batterij na elk gebruik op.

Als de batterij leeg is, moet u deze weggooien en een gloednieuwe aanschaffen. Wanneer u een batterij weggooit, moet u eraan denken om deze niet in brand te steken of op te warmen. Maak trouwens geen gebruik van batterijen door elkaar of meng oude en nieuwe batterijen omdat ze zouden kunnen roeren. Niettemin wordt het zo snel mogelijk naar een recyclingcentrum brengen van de batterij van de elektrische fiets beschouwd als de meest effectieve methode om een batterij weg te gooien.

 

azparts.nl is een online winkel die elektrische fietsen op de markt brengt. De elektrische fietsen zijn goed gemaakt om aan de behoeften te voldoen en bieden een functioneel alternatief voor woon-werkverkeer voor elke dag.

Voor meer informatie:-

flyer accu 26v

bosch powerpack 400 performance

bosch powerpack 400 classic

 

Views: 3

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service