Members

Blog Posts

ایمپلنت کره ای دیو

ایمپلنت Dev یکی از ایمپلنت های ساخت کشور کره است که به دلیل کیفیت بالا توانسته طرفداران زیادی را به خود جذب کند. در این مقاله از سایت دندانپزشکی درسا، ما به بررسی کامل این ایمپلنت می پردازیم.

تاریخچه ایمپلنت های دیو

در سال 1988 دیو ایمپلنت در کره جنوبی تاسیس شد و یکی از محصولات این کشور می باشد. امروزه نمایندگان فعال دیو ایمپلنت در 60 کشور جهان حضور دارند و دارای مجوز CE و FDA می باشند و دفتر مرکزی آن در بوسان واقع شده است. .

در واقع DSI از زیرمجموعه هایی تشکیل شده است که یکی از آنها ایمپلنت برند Dev است. کره جنوبی یکی از کشورهای فعال در زمینه ساخت ایمپلنت دندان است.

طبق آخرین طراحی ها، اشکال مختلف ایمپلنت دیو، شانزده نوع از این ایمپلنت ها را در سطح استخوان و بافت تولید می کند. برند دیو از نظر سهم بازار، تولید کننده شماره یک محسوب می شود. در واقع دومین تولید کننده بزرگ و معروف ایمپلنت دندان Implant Dev است.

بیش از سی سال تجربه در بازار ایمپلنت های دندانی و استفاده از تکنولوژی خاص در طراحی این ایمپلنت ها از ویژگی های بهترین ایمپلنت دیو می باشد. این ایمپلنت در کشور سازنده و حتی در سطح جهانی شناخته شده است و دلیل این امر تکنولوژی عالی و مواد مرغوب این ایمپلنت است.

ورود ایمپلنت دیو با کیفیت بالا به بازار سوئیس در سال 2009 صورت گرفت. ویژگی های ایمپلنت دیو آن را از سایر ایمپلنت ها متمایز می کند. ایمپلنت سر توپ کمیاب توسط برند دیو تولید شده است. کاهش هزینه ساخت ایمپلنت از طریق برند دیو اتفاق افتاد.

زیرا پس از کاشت پایه ایمپلنت توپ، پزشک می تواند بلافاصله روکش غیر دائمی روی آن قرار دهد و نیازی به پیچیدن اباتمنت در یک جلسه جداگانه نیست. سیستم ایمپلنت سطح استخوان یا غوطه وری و سیستم ایمپلنت سطح بافت لثه از جمله محبوب ترین ایمپلنت های برند دیو هستند.

معرفی ایمپلنت دیو

ایمپلنت دیو به عنوان ایمپلنت کره ای به دلیل کیفیت بالا قابل مقایسه با محصولات مشابه اروپایی است. این ایمپلنت که یکی از پنج برند معتبر کره است به دلیل کیفیت خوب از قیمت مناسبی برخوردار است.

نمایندگی این برند در ایران با خدمات پس از فروش برای متقاضیان موجود می باشد. برند دیو علاوه بر تولید ایمپلنت، سایر محصولات دندانپزشکی را نیز تولید می کند. سیستم ناوی دیو توسط شرکت دیو ایمپلنت که یک برند فعال در زمینه دندانپزشکی دیجیتال است ساخته شده است.

داشتن تاییدیه FDA و CE یکی از ویژگی های ایمپلنت دیو است. از آنجایی که دسترسی به قطعات این نوع ایمپلنت به راحتی امکان پذیر است، کاشت ایمپلنت دیو به طور گسترده در کلینیک ها و مطب های دندانپزشکی ایران انجام می شود.

در جدیدترین فناوری مورد استفاده در جراحی ایمپلنت توسط Guide، شبیه سازی سه بعدی به صورت دیجیتالی در رایانه انجام می شود.

با استفاده از این سیستم به دلیل طراحی خوب، درد کمی وجود دارد و نیاز به بریدن بافت لثه حداقل است. این سیستم مدرن که بسیار دقیق و بسیار ایمن است، یک روش کامپیوتری برای جراحی ایمپلنت است. با این روش نیازی به ساخت قالب از دهان بیمار نیست و قسمت پروتز ایمپلنت به راحتی انجام می شود.

زیست سازگاری بالای فلزاتی مانند تیتانیوم دلیل استفاده از آن در ساخت ایمپلنت های دندانی است. فلز تیتانیوم که با توجه به ویژگی ذکر شده در ساخت ایمپلنت دندان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد در درجه یک تا پنج موجود می باشد.

درجه ایمپلنت را می توان با مقدار آبی که ایمپلنت دیده است تعیین کرد. تیتان خالص که هم درجه است یک بار آب دیده است. استفاده از تیتانیوم خالص باعث استحکام بسیار زیادی ایمپلنت می شود که مقاومت بالایی نیز دارد.

تیتانیوم درجه 4 به کار رفته در ایمپلنت دیو آن را با بافت لثه بسیار سازگار کرده و اتصال به استخوان فک آسان است.

فیکسچر ایمپلنت دیو

برای ساخت ایمپلنت های مارک های مختلف از جیگ های مختلف استفاده می شود. هر کدام که بهتر با استخوان فک ترکیب شود، میزان موفقیت درمان را افزایش می دهد. سطح دستگاه ها بر میزان همجوشی استخوان با دستگاه تأثیر می گذارد.

بیشتر فناوری و خلاقیت در ساخت فیکسچرهای سطحی توسط شرکت های تولید کننده ایمپلنت انجام می شود که نقش مهمی در موفقیت ایمپلنت دارند. دستگاه ایمپلنت در دو دسته سطح استخوان و سطح بافت قرار می گیرد.

انواع ایمپلنت دیو

در مورد ایمپلنت دیو و انواع فیکسچرهای مورد استفاده برای ساخت این ایمپلنت می توان گفت که سه نوع فیکسچر یا پایه ایمپلنت توسط شرکت دیو ساخته شده است. یکی از ابزارک های جدید دیو UF است که مفهومی منحصر به فرد را به ویجت ها می آورد.

این فیکسچر در سه سیستم عرضه می شود: بسیار عریض، استاندارد و باریک که بیشتر از نوع استاندارد استفاده می کنند. اکثر تازه کارها و پزشکان عمومی می توانند از دو سیستم دیگر برای راحتی کار خود بهره مند شوند. نویسنده: دکتر مهدی فرخی استاد

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2024   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service