Members

Azijski hendikep 1

Asian Handicap 1 na kladionicama u Hrvatskoj https://kladionica-hrvatska.com/kladenje/hrvatska-nogometna-liga/uzivo funkcionira na isti način kao i normalna oklada na hendikep gdje jedna od momčadi počinje utakmicu s vodstvom 1-0 . Jedina razlika je u tome što postoji mogućnost da vratite svoju okladu. Utakmica između Bournemoutha i Chelseaja trebala bi biti naša. Sada imate dvije mogućnosti - možete se kladiti na AHC -1 ili AHC +1:

- Savjeti: o Chelseaju | AHC -1 | Kvota 2.10
- Savjeti: o Bournemouthu | AHC +1 | Citat 1.80

Recimo da se kladite na 10 € na Chelsea s AHC -1: Londončani se oduzimaju od stvarnog rezultata. Ako Chelsea pobijedi s više od jednog gola, oklada je dobitna i možete postići 21 €. Ako pobijedite sa samo jednim golom razlike, lažna oklada će biti neriješena i dobit ćete svojih 10 € natrag. Naprotiv, također imate mogućnost napraviti AHC +1 protiv Bournemoutha autsajdera. Evo sada uvjeta: Uz pobjedu u Bournemouthu ili remi, dobivate okladu i možete računati na dobit od 18 eura. Ako vaš tim izgubi jedan gol, barem će vam oklada biti vraćena. U ovom slučaju, AHC oklada će biti izgubljena samo ako Bournemouth izgubi s dva ili više golova razlike. Naravno, također imate mogućnost popuniti AHC +1 u Chelseaju ili AHC -1 u Bournemouthu. Šanse za to su vrlo male. Stoga ove opcije nisu baš poticajne ili korisne.

Što je poluazijski hendikep?

Pola AHC-a se također temelji na normalnom principu oklade na hendikep. Odlučujući čimbenik u ovoj varijanti je nedostatak mogućnosti za klađenje. Zbog polovice dodanih ili postignutih golova jednostavno je nemoguće ući u fiktivni ždrijeb kao ishod utakmice. Rezultat: S polovičnim azijskim hendikepom postoje samo dva ishoda - ili je sportska oklada izgubljena ili dobivena.

Azijski hendikep 0,5

Najočitija strategija za klađenje na Halben AHC je, naravno, dati favoritima kaznu od 0,5 gola (= -0,5) ili gubitniku s bonusom od 0,5 pogodaka (= +0,5). To čini vrh izvana mnogo privlačnijim. Kao konkretan primjer, za ovu varijaciju želimo iskoristiti meč Evertona i Watforda.

- Savjet: O Evertonu | AHC -0,5 | Tečajevi 1,95
- Savjet: u Watfordu | AHC +0,5 | Tečajevi 1,95

Everton je favorit u utakmici s hendikepom -0,5. Watford je autsajder na pola gola ispred. Recimo da ste se kladili na 10 € na Everton. Oklada je dobivena samo ako Everton stvarno dobije utakmicu. U slučaju neriješenog rezultata, oklada gubi. Suprotno tome, Watfordov savjet: Čak i u izjednačenom rezultatu, gubitnik se smatra pobjednikom zbog dodatnog polugola, a vi ostvarujete dobit od 19,50 €. Ako Watford pobijedi u igri, još uvijek pobjeđujete. Oklada je izgubljena samo ako Everton ispuni svoju ulogu favorita.

Azijski hendikep 1.5

Stope AHC +/– 1,5 slijede isti princip kao +/– 0,5. Jedina razlika je u tome što ako odlučite osvojiti omiljeni AHC -1.5, on mora pobijediti s najmanje dva gola da bi vaša sportska oklada uspjela. S druge strane, ako se kladite na autsajdera s AHC +1.5, poraz s jednim golom bit će dovoljan da dobijete okladu. Budući da će se stvarni rezultat 2:1 na kraju pretvoriti u 2:2,5 s ovim formatom. Uostalom, AHC +/– 2.5, +/– 3.5, itd. također rade u istom formatu.

Views: 7

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service