Members

Historien bag den succesfulde Honda Civic Si

Honda har vundet berømthed for at skabe køretøjer af fantastisk kvalitet i temmelig lang tid. Et af disse køretøjer er Honda Civic Si. Dette køretøj har været tilgængeligt i næsten tredive år og er blevet ved med at revurdere sig selv hvert år i en foretrukken struktur i løbet af de sidste. Den har gjort betydelige fremskridt siden sin første oprindelse og bliver ved med at være en af ​​de mest kendte modeller på markedet.

The Hot Hatch

Honda Si har hentydet til et "hot incubate" køretøj i lyset af sin hatchback-stil. En hatchback er kendetegnet ved at have en "skrå ryg med en drejelig indgang, der åbner op." Hatchbacks er som stationsvogne i deres plan. En anden velkendt "hot incubate" er Volkswagen Golf GTI. De to køretøjer er i rivalisering med hinanden i dag, men Volkswagen var den første ud af døren.

Fødsel af Civic Si

Si er en forkortelse, der betyder "sportspræget". Si blev anset for at give et virkelig nødvendigt løft til Honda Civics 1,5-liters motor. På tidspunktet for dets begyndelse, hvilket indtil nu var uudgrundeligt. Honda sagde tydeligvis noget med Civic Si, og mange personer rejste sig og lyttede. De kom ligeledes ud med et andet undermærke af Civic Si kaldet CRX, som blev set som den mere sporty model den dag.

original_h15_64176.jpg

Fremme af Civic Si

på grund af den løbske præstation af Honda Civic Si, tog Honda til at genoverveje deres serie af modeller. De genopbyggede Civic Si, udvidede dens drev til 108 og gav den en kraft på 100 lb.- ft. Honda blev mødt med ekstraordinær præstation med denne nye model og hævede indsatsen. De redesignede Civic Si for at give den flere bøjninger. Denne type Civic Si var i øjeblikket rundere og slankere. I øjeblikket omtalt som EG-frembringelsen, blev den mødt med et strejf af vantro i sine første dage, som nu er blevet fortrængt med en kendskab til fortidens påskønnelse for sin cool og vintage stil.

Den aktuelle dag Honda Civic Si

Som alle andre køretøjer har denne eksemplariske Honda gennemgået forskellige ændringer. Den gik fra EG Hatch til B-16-drevet Civic Si, som blev solgt som en roadster, blev renoveret til sin mest specielle hatchback-stil, hvilket fik nogle til at tro, at det tog mere efter en minivan. I dag er køretøjet vendt tilbage til sin roadster-stil og er bedre end nogen kunne have forventet. Det er et 5-personers køretøj, der sidder på 17-tommer komposithjul. Honda har desuden planer om at komme ud med Si som et køretøj, hvilket ville være det første af sin slags.

For more info:-

Rustfri Udstødning

Toyota Aygo Tuning

Views: 7

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service