Members

Køb den bedste udstødning gennem en udstødningsforhandler

Mens vi undersøger rammerne for røggas, bør vi specificere, at for at foretage enhver form for ændring af dit køretøj, så vil du på det tidspunkt virkelig gå efter et udstødningsarrangement for bedre udførelse. At købe dette ville være usædvanligt økonomisk kyndig for dig. Måske det bedste ved det, er, at det kan indføres uden meget af en strækning.


Under alle omstændigheder er stort set alle chauffører i dag bekymret over spørgsmålet om gaskilometer på grund af de sky-afvisende omkostninger ved gas. Alligevel, når du har en elite udstødningsramme, behøver du ikke overveje meget af det kilometertal, det vil udvide det. Sandt at sige, er en udstødning, der yder fremragende, det bedste valg, når selv den lave torden holder op med at fungere korrekt. På samme måde som andre af de justeringer, der er forbedret, går arten af ​​de rammer, der er tilgængelige, rækkevidden fra det mere forfærdelige til et overlegent og opgraderet designet arbejde, som er et resultat af bilens udførelse.

64212clc_h81.jpg

Noget, der bør holdes i hjernen, er, at du virkelig ønsker at have særlig information for at udnytte udstødningsrammen, som er blevet passende planlagt. Hvis det antages, at i tilfælde af, at det ikke er planlagt, at det burde være det, er der rigelige chancer for, at det ender med at skabe tumult, og gaskilometeret og kraften vil blive mindre. Du bør være yderst forsigtig med hensyn til dampene i lyset af, at et stort antal af dem er ineffektivt planlagt, og de kan endda være usikre for udstillingen af ​​dit køretøj.

På det tidspunkt, hvor du har valgt at købe en udstødning, bør du sikre dig med hensyn til en del af de højdepunkter, der burde være der i den. Det primære element, der burde være der i det, er materialets. Hvis det antages, at det er en overlegen ramme, vil den på det tidspunkt indeholde hærdet stål eller dækket stål. Forsøg at finde ud af, at den har T-304 i sig eller ej. T-304 er den standardbehandlede stålkombination, som bruges i en førsteklasses kvalitetsudstødningsramme. Det er legeret med 20% krom og 10% nikkel for bedre erosionsobstruktion og styrke. Hvis du antager, at du finder T-409 pletfri, vil den på det tidspunkt begynde at forsvinde efter et stykke tid og vil desuden ikke fortsætte længe i modsætning til T-304. Den sidste mulighed er langt bedre i udførelse og desuden noget dyr.


På denne måde, hvis du har chancen for, at du er god til at købe udstødningen, vil det være nyttigt for dig, hvis du antager, at du sporer dette væld af elementer i den. Det vil være noget, der vil være værd at købe. Forudsat at du er i Sydafrika, kan du kontakte nogle få udstødningssælgere, som kan hjælpe dig med at overliste pakken.

For mere info :- Nissan Qashqai Styling

Views: 3

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service