Members

Micro Needling – er det riktig for deg?

MicroNeedling - Er det for godt til å være sant?

Mikronåling innebærer å Fillers bruke en håndholdt rulle med flere, spisse nåler på hudens overflate. Hudrullen inneholder nåler som er fra 1-3 mm lange, og de små punkteringene som skapes på epidermis trenger inn i det øverste laget av huden. Denne handlingen aktiverer hudens naturlige sårhelingsprosess ved å lage små punkteringer i huden som bidrar til å skape kollagen og elastin.

Det lille stikksåret stimulerer kollagen i det øverste laget av huden din og bryter noen av blodårene rett under overflaten av huden. Fordi blodet koagulerer, skaper det det riktige miljøet for dannelse av kollagen og elastin. Det er de viktige elementene som hjelper i porene og huden viser forynget.

Selv om dette høres drastisk ut, forekommer metoden i svært liten grad og det ytre utseendet av traumer er ubetydelig. Skin Needling kan innebære å bruke et bedøvende produkt på huden din for de som har sensitiv hud, slik at behandlingen kan gjøres med lite uro.

Skin Needling-terapi kan utføres på alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Sluttresultatet vil være tykkere, strammere og jevnere hud, økt blodtilførsel til områder med dårlig tilheling, minimert forekomst av arr (inkludert akne) og fine linjer og økt penetrasjon av serum og fuktighetskremer. Ytterligere utfall kan inkludere minimaliserte strekkmerker og hårtap. Microneedling kan gjentas hver 6.-8. uke så lenge epidermis er leget; best av alt, kollagendannelsen kan fortsette i opptil 12 måneder etter én behandling.

Instruksjoner for effektiv mikronålterapi

Rens huden og påfør deretter din favoritt hudpleiekrem. Bruk lett trykk, rull den over hvert område av ansiktet vertikalt, deretter horisontalt fire eller fem ganger i hver retning. Du bør prøve å bruke den en eller to ganger hver uke til huden er kondisjonert. Du kan Fillers deretter øke den til 3 til 5 ganger i uken.

Views: 1

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service