További információ - hogyan lehet növelni a pénisz méretét

Az intim nemi szerv meghosszabbításához különféle műtéti technikákat alkalmazunk, mint például: ligamentotomia, a herezacskó bőrének plasztikai sebészete, szuprapubikus zsírleszívás. Az eredmény észrevehető, mivel a férfi férfiasság hossza két-5 centiméterrel nő.

Általában az ilyen beavatkozások jelzése a beteg vágya a pénisz méretének beállítására. Mivel a pénisz meghosszabbítását építésének patológiáival, sérüléseivel, a húgycső rendellenességeivel, a kavargó testek fibrózisával végzik.

A pénisz törzsének megvastagodása

A férfi pénisz törzsének térfogatának növekedését úgy érjük el, hogy töltőanyagot injektálunk az epidermisz alá, hogyan lehet növelni egy tagja népi jogorvoslati tehát az autogyre és a bőrszárnyak átültetésének operatív módszereivel. A hatás úgy nyilvánul meg,mint a nemi szerv törzsének tartós megvastagodása két, 5-3 százalék centiméterre. A gyakorlatban a beteg nagyobb mértékben növekszik.

Az intim nemi szerv törzsének megvastagítására szolgáló manipulációkat a beteg preferenciáinak megfelelően hajtják végre, amikor elégedetlenek a térfogatával. Ennek az eljárásnak nincs orvosi indikációja.

Az ilyen típusú korrekcióhoz a hialuronsav gél szubkután injekciójának módszerét, valamint a pénisz feje és a barlangos test közötti speciális kollagén mátrixok sebészeti átültetését alkalmazzuk.

A manipuláció jelzése a beteg vágya, ezzel párhuzamosan a korai magömlés problémái.

Tudj meg többet

A központ sebészei sikeresen elvégzik az intim szerv méretének növelésének minden változatát. Vezetőink segítenek kiválasztani a szállítási módot bármilyen típusú korrekcióhoz az ön esetében. Minden tranzakciót szigorúan bizalmasan, globális szinten és a legrövidebb idő alatt végzünk.

Views: 12

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service