Members

Verschillende soorten rubberplaten en hun toepassingen

Rubberen platen kunnen worden gebruikt in vele toepassingen in verschillende commerciële markten. Plaatrubber wordt gekozen uit verschillende industrieën vanwege het gebruiksgemak en wordt ook uitgevoerd als isolator. Een rubberen plaat is direct verkrijgbaar in verschillende durometers. (Durometer is een wiskundige waarde die de weerstand tegen inkepingen weergeeft). Rubberen platen zijn uitstekend geschikt voor toepassingen waar beveiliging of beveiliging vereist is en kan een uiterst kosteneffectief product zijn.

 

41category_default.jpg

Bepaalde rubberproducten hebben meer belang gekregen dan andere. Rubberplaten zijn bijvoorbeeld items die op tal van locaties worden gebruikt en kunnen flexibel worden gebruikt voor verschillende functies.

 

Een rubberen plaat is gemaakt van rubber of een handdoek bedekt met rubber. Er zijn verschillende rubberen platen op de markt en het vinden van de meest geschikte is een uitdagende taak. Voordat u dat type vel selecteert, moet u de lengte, breedte en dikte ervan onderzoeken volgens uw vereisten. We hebben een scala aan rubberen beddengoed beschikbaar bij Allied Packing en Rubber. Ze worden aangeboden in tal van stijlen en vereisten, die kunnen snijden om te kopen voor een bepaalde toepassing. De grote verschillen in hun productie scheiden ze in de volgende soorten:

 

22category_default.jpg

Neopreen Rubber Sheets: Neopreen Rubber is een kunstmatig rubber gemaakt door polymeriseren 2-chloor-1, 3-butadieen. Neopreen verbindingen zijn favoriet voor hun weerstand tegen olie, zonlicht, en ozon. Er zijn verschillende soorten, waarvan de meeste vulkaniseerbaar zijn zonder zwavel te gebruiken. Neopreen is immuun voor ammoniak, freon, zuurstof, ozon en andere vloeistoffen. Een uitstekend materiaal voor gebruik in pomp- en koeltoepassingen. Neopreen is een kunstmatig rubber dat wordt gebruikt om pakkingen te maken die vaak worden gebruikt voor toepassingen in de omgeving, zoals die met zeewater.

 

Viton Sheets (High-performance Fluoroelastomer) is een synthetische rubberen plaat die het goed doet in warme en ruwe omgevingen met een temperatuurscore van -20 ° F tot 400 ° F. Het is bestand tegen oliën, brandstoffen, smeermiddelen, de meeste minerale zuren en alifatische koolwaterstofvloeistoffen die fungeren als oplosmiddelen voor verschillende andere soorten rubber. Het heeft een uitzonderlijke weerstand tegen schimmels, schimmels en meeldauw.

 

Silicone plaatrubber: Siliconen is een kunstmatig rubber dat wordt gebruikt om pakkingen te maken. Siliconen zijn bestand tegen 200 ° C en zijn chemisch inert, waardoor het superieur is in de voedselverwerkende industrie.

 

Enkele van de meest prominente toepassingen van rubberen platen zijn in vloer- en dakbedekkingstoepassingen. Rubber geeft een goede weerstand tegen verbindingen zoals olie en aardolie, ultraviolette lichten, oxiderende aspecten, enz. Bovendien kan het zijn veelzijdigheid behouden, zelfs bij koude temperaturen. De elasticiteit maakt het ook geschikt voor verschillende soorten schokdempers en ook voor gespecialiseerde apparatuurbevestigingen die zijn gemaakt om resonantie te verminderen.

 

Talrijke rubberplaten worden gebruikt voor talloze doeleinden, bijvoorbeeld commerciële gebouwen, landbouwfabrikanten, OEM-onderdelen, enz. Ze hebben ook een zakelijk en huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld voor opslagruimten, gezondheidsclubs, dansworkshops, garages, koekenpannen onder de douche, afvoersystemen, wasmachines, wasdrogerpannen, weerstrippen en verschillende andere gebouwen en renovatietoepassingen.

 

Rubberen platen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder schoenen, medicijnen, ontwerp, spoorwegen, auto's, militaire, luchtvaart en aquatische producten. Kan ze gebruiken om opslagtanks en treincontainerwagens te bekleden en pakkingen, vloermatten, geboortekussens, ruitervertragingsmatten, orthopedisch schoeisel, zandstralen en andere draperieën te maken die bestand zijn tegen zware werkomstandigheden. Plaats dekens onder douchekoppen en buitentoiletten om uitglijden of struikelen te voorkomen.

 

Plaatrubber worden steeds vaker gebruikt; bijgevolg zal hun behoefte binnenkort aanzienlijk toenemen. Bovenal zijn de rubberen platen zuiniger dan de vervangers op de markt. De capaciteit van rubber om zichzelf gemakkelijk te integreren met verschillende andere producten en de prijs-prestatieverhouding maken het het meest populaire product in de commerciële industrie.

voor meer informatie:-

Siliconen Slang

Siliconen Slang Transparant

Siliconen Profiel

Siliconen Klemprofiel

 

Views: 6

Comment

You need to be a member of On Feet Nation to add comments!

Join On Feet Nation

© 2022   Created by PH the vintage.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service